Castrol Ford Team Türkiye Zorlu Eskişehir Rallisi’ni Zorlanmadan İlk Sırada Tamamladı!

Castrol Ford Team Türkiye Eskişehir
Castrol Ford Team Türkiye Eskişehir

Castrol Ford Team Türkiye Avrupa Ralli Kupası’nın Türkiye ayağı Eskişehir Rallisi’ni zirvede tamamladı! Castrol Ford Team Türkiye Eskişehir

Araba Testleri, Araba Testi, Otomobil Testleri, Otomobil Testi

Araba Habercisi Dergisi

youtube.com/msemedya

Markalar Şampiyonluğu ve genel klasmanda ilk sırada bulunan Castrol Ford Team Türkiye, sezonun üçüncü yarışı olan Eskişehir Rallisi sonrası liderliğini pekiştirdi.

[irp posts=”5063″ name=”Araba Habercisi Dergisi Haziran Sayısı’nda Türkiye’de Satılan Tüm Kompakt SUV’lar Var!”]

İzlemediyseniz 1 Kadın 1 Erkek Volvo XC40 D4 AWD Testi Youtube MSE Medya Kanalında Yayında!

Genel klasmanda ilk sıra Castrol Ford Team Türkiye’nin

Castrol Ford Team Türkiye adına yarışan Murat Bostancı & Onur Vatansever ikilisi genel klasman birinciliğini ve Power Stage’i kazanarak sezonun ilk üç yarışı sonrası “2019 Pilotlar & Co-pilotlar Şampiyonluğu” yolunda liderliklerini korudu.

Castrol Ford Team Türkiye yarış boyunca Meteoroloji Genel Müdürlüğü Üçüncü Bölge Müdürü Ergün Güner’den aldığı teknik destek ile şampiyonluk yolunda önemli bir sınavı başarı ile atlattı.

Castrol Ford Team Türkiye pilotları Ümitcan Özdemir & Batuhan Memişyazıcı ikilisi bir çok güçlü 4 çeker aracın önünde yarışı tamamlayarak 2 çeker kategorisinde Fiesta R2T ile birinciliği elde etti. İkili 2019 sezonu için 2 çeker şampiyonluğu yolunda büyük avantaj elde etti. İkili aynı zamanda Fiesta Rally Cup’ta da birinci olarak sezonun ilk üç yarışı sonrası liderliğini devam ettirdi.

Gençler Kupası’nı kazanmak için Castrol Ford Team Türkiye çatısı altında Fiesta R2 ile mücadele veren And Sunman & Efe Ersoy ikilisi Avrupa Ralli Kupası Gençler kategorisinde birinciliği elde etti.

Serdar Bostancı: “Avrupa Ralli Kupasının önemli ayağı Eskişehir rallisinde hedeflerimize ulaştık ”

Takım Direktörü Serdar Bostancı, Eskişehir Rallisi’ne ve ilişkin değerlendirmesinde şunları söyledi: “Türkiye’nin ikinci uluslararası rallisi olan Eskişehir’deki bu önemli yarışta tüm ekibin organize çalışması ile sezonun geri kalanına yönelik ekstra motivasyon elde ettik. Zorlu rallide genel klasman, Avrupa Ralli Kupası Gençler ve 2 çeker kategorisinde elde ettiğimiz birincilikler bizim için çok değerli.”,

Castrol Ford Team Türkiye Eskişehir

Araba Habercisi Dergisi

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba