Citroen Ami modelinin Türkiye tanıtımları başladı! Herkesin ilgisini çekmeyi başaran aracın özellikleri neler?

Citroen Ami fiyat listesi
Citroen Ami fiyat listesi

Citroen Ami modelinin Türkiye tanıtımları başladı! Herkesin ilgisini çekmeyi başaran aracın özellikleri neler? Citroen Ami fiyat listesi.

Instagram Hesabım

Citroen Ami adı verilen bu araç tam o filmlerden fırlamış gibi görünüyor. Geleceğin mobilitesine sunduklarıyla son derece uygun bir araç. Citroen, bu modeli toplu taşıma araçlarına (otobüs, tramvay, metro) ve diğer bireysel, iki tekerlekli bisiklet ve scooter gibi ulaşım araçlarına alternatif olarak tasarlamış.

2500 mm uzunluğundaki, 1500 mm yüksekliğindeki bu aracın çok önemli bir kullanım kolaylığı sağlayacağı kesin. Özellikle bu tip kiralık araçların oldukça fazla olacağı gelecek için ideal. Citroen Ami‘nin en önemli özelliklerinden biri 16 yaşından itibaren ehliyetsiz olarak kullanılabilecek olması.

Yani hedefinde gençler var. Hatta Citroen Ami memleketi Fransa’da 14 yaşından itibaren ehliyetsiz olarak kullanılabiliyor. Bildik ev prizinden 3 saatte bataryasının yüzde 100’ü dolduruluyor. İki kişilik oturma kapasitesine sahip olan Citroen Ami Fransa’da 6000 Euro etiketle satılıyor. Ülkemizde de ÖTV’si olmayacağı için uygun bir fiyat etiketiyle satışa sunulmasını bekliyorum. Citroen Türkiye yetkilileri bu modelden bolca getirerek Türkiye’de tanıtımlara başladı. Zaten Citroen Türkiye yönetimi bu aracı satışa sunacaklarını bundan önceki toplantılar sırasında resmen açıklamıştı.

Citroen Ami One Yüzde 100 elektrikli bir araç. Son hızı 45 km/s olarak açıklanan bu enteresan aracın menzilinin 75 km olduğu belirtiliyor.

Uzunluk: 2.50 m

Genişlik: 1.50 m

Yükseklik: 1.50 m

Dönüş Çapı: 8 m

Ağırlık: 425 kg

Son hız: 45 km/s

Menzil: 75 km

Yeni gelecek 0 kilometre arabalar hangileri? Yeni otomobiller Türkiye’de ne zaman satılmaya başlayacak?

Araba Habercisi Eylül 2021 Sayısını Nerelerden Okurum?

Araba Habercisi Dergisi 32. sayısıyla karşınızda. Araba Dergileri arasında 32. sayısına ulaşan Araba Habercisi Dergisi’ni nerelerde okuyabilirsiniz. Google Play ya da App Store’dan Turkcell Dergilik uygulamasını indirerek okuyabilirsiniz. Ben uygulama indirmek istemiyorum diyorsanız Turkcell Dergilik web sitesi üzerinden de okuyabilirsiniz.

Araba Habercisi Dergisi’ni Türk Telekom üzerinden okumak isteyenlerse Türk Telekom e dergi uygulamasını indirerek okuyabilir. Türk Telekom e dergi uygulaması hem App Store hem de Google Play üzerinden indirilebiliyor.

Araba Habercisi Dergisi Eylül 2021 sayısı ayrıca diğer tüm sayılarıyla birlikte Dijital basın dergilikte. 

Citroen Ami fiyat listesi.

Citroen Ami fiyat listesi.

Citroen Ami fiyat listesi.

REKLAM

REKLAM

REKLAM

Chery Subat 2024 Araba Habercisi

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

OTOMOTİV GAZETE SAYFASI

Yeni Skoda Modelleri 2024 0 km

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba