Citroen Jumpy Elektrikli Tanıtıldı! Ticaret Hayatında Günlük Menzil Yeter mi?

Citroen Jumpy Elektrikli Tanıtıldı.
Citroen Jumpy Elektrikli Tanıtıldı.

Citroen Jumpy Elektrikli Tanıtıldı, Elektrikli Citroen Jumpy Tanıtıldı, Citroen Jumpy Elektrikli Özellikleri Neler, Citroen Jumpy Elektrikli Yorumları neler?

Citroen tamamen elektrikli kompakt van modeli e-Jumpy ile yeni bir dönem başlatıyor. e-Jumpy, tıpkı diğer Citroen ticari modelleri gibi bünyesinde barındırmış olduğu çözümlerle kullanıcılarının hayatını kolaylaştıracak deniyor. Citroen Jumpy Elektrikli Tanıtıldı.

Instagram Hesabım

Tamamen elektrikli e-Jumpy şehir merkezlerine giriş sınırlamalarını aşarak engelsiz ve tamamen özgür bir ulaşım sunuyor. 50 kWh kapasiteli batarya ile WLTP normuna göre 230 km menzil sunuyor. 75 kWh kapasiteli batarya ile WLTP normuna göre 330 km elektrikli menzil çoğu kullanıcının ve işletmenin günlük gereksinimlerini rahatlıkla karşılıyor. Titreşim ve gürültüden arındırılmış konforlu bir sürüş, elektrikli güç ve aktarma organıyla ön palana çıkıyor. Bazı şehirlerde uygulanmaya başlayan kısıtlamalardan arındırılmış ulaşım özgürlüğü, içten yanmalı motora sahip versiyonlarla aynı iç mekan ve bagaj genişliği ve düşük işletme maliyetleri gibi avantajlar sunuyor.

Castrol Türkiye Direktörü Aslı Yetkin Karagül Açıkladı! Market İhtiyaçlarını Karşılayacağız!

Citroen Jumpy, 2016 yılında satışa sunuldu ve bugüne kadar 145.000 adet sattı. Çeşitli versiyonları bununan Citroen Jumpy sahip olduğu özelliklerle farklı kullanıcıların gereksinimlerini en iyi şekilde karşılıyor deniliyor. Citroen Jumpy gibi yeni elektrikli versiyon, Groupe PSA’nın çok enerjili EMP2 platformu üzerine yükseliyor. 100 kW (136 HP) güç ve 260 Nm tork kullanıma sunan elektromotor 130 km/s maksimum hıza imkan tanıyor ve kullanıcıya Eco, Normal, Power olmak üzere üç farklı sürüş modu sunuyor. Hızlı şarj özelliği ile 50 kWh kapasiteli batarya 30 dakikada ve 75 kWh kapasiteli batarya 45 dakikada yüzde 80 şarj kapasitesine ulaşıyor. Citroën ë-Jumpy böylece sınıfının en kısa hızlı şarj özelliği ile bir avantaj daha sunuyor. Güç ve aktarma sistemiyle bataryalar sekiz yıl veya 160.000 km garanti ile satılıyor.

Citroen Jumpy Elektrikli Tanıtıldı.

Araba Habercisi Mayıs 2020 Sayısını Nerelerden Okurum?

Araba Habercisi Dergisi ikinci yılın dördüncü sayısıyla karşınızda. Araba Dergileri arasında 17. sayısına ulaşan Araba Habercisi Dergisi’ni nerelerde okuyabilirsiniz. Google Play ya da App Store’dan Turkcell Dergilik uygulamasını indirerek okuyabilirsiniz. Ben uygulama indirmek istemiyorum diyorsanız Turkcell Dergilik web sitesi üzerinden de okuyabilirsiniz.

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba