Continental’in yeni yaz lastiği taşlı ve bozuk yollarda lastiği koruyan özel bir teknolojiyle geliştirildi!

Continental Yeni Yaz Lastiği CrossContact HT
Continental Yeni Yaz Lastiği CrossContact HT

Continental’in yeni yaz lastiği taşlı ve bozuk yollarda lastiği koruyan özel bir malzemeyle geliştirildi! Continental Yeni Yaz Lastiği CrossContact HT.

YOUTUBE KANALIM

Continental, yeni yaz lastiği CrossContact H/T ile bu yaz hem yolda hem de asfalt olmayan arazi koşullarında sürücülere arka çıkacak. Otomobil, crossover ve SUV araçlar için geliştirilen ve elektrikli araçlarda da kullanılabilen yeni CrossContact H/T, özellikle taşlı yollarda lastiği koruyan özel nervür tasarımı ile dikkat çekiyor.

Premium lastik üreticisi ve teknoloji şirketi Continental, geniş lastik yelpazesine yeni bir lastik daha ekliyor. Yeni Continental CrossContact H/T, asfaltlı ve asfaltsız yolların yanı sıra taşlı yollarda da araç kullanan sürücülerin ihtiyaçlarına göre tasarlandı. Sağlam, yüksek performanslı ve konforlu tasarımıyla öne çıkan yeni yaz lastiği, araziye uygunluğunun kanıtı olarak M+S derecesini taşıyor ve hem geleneksel hem de elektrikli araçlarda kullanılabiliyor.

Continental, daha da fazla sürücüye bu özel tasarım lastiği deneyimleme fırsatı vermek için 43 farklı ebatta üretim yapacak. Lastiği taşlarla temas ettiğinde hasar görmekten koruyan bir jant nervürü ile donatılan ve 15 ila 21 inç çapındaki jantlar için üretilen yeni CrossContact H/T, 270 km/s hıza kadar onaylı.

Chery modelleri için tanıtımlarda farklı motor söylendi satışa çıktığında farklı motor araçlarda yer aldı!

Araba Habercisi Mart 2023 Sayısını Nerelerden Okurum? Tüm sayıları nerelerden okurum?

Araba Habercisi Dergisi’nin Mart 2023 sayısı çıktı. 1992 yılından beri otomotiv gazetecisi olan Murat Tosun’un yönetiminde hazırlanan dergi nerelerden okunabiliyor? Dergimiz bundan sonra bedava indirerek, okunabiliyor.

Araba Habercisi Dergisi 49. sayısıyla karşınızda. Araba Dergileri arasında 49. sayısına ulaşan Araba Habercisi Dergisi’ni nerelerde okuyabilirsiniz. Dergimizi bağlantılardan da görebileceğiniz gibi web sitemizden de ücretsiz olarak indirerek okuyabilirsiniz.

Google Play ya da App Store’dan Turkcell Dergilik uygulamasını indirerek okuyabilirsiniz. Ben uygulama indirmek istemiyorum diyorsanız Turkcell Dergilik web sitesi üzerinden de okuyabilirsiniz.

Dergimiz ayrıca dünyanın en büyük dijital dergi platformu Magzter üzerinden de yayınlanıyor. Uluslararası dergi platformu Magzter’e web sitesi ya da Google Play ve App Store’dan Magzter uygulamasını indirerek ulaşabilirsiniz.

MSE Medya Dergi Grubu Ailesi’nin bir üyesi olan Araba Habercisi Dergisi dergi çıkarmanın zor olduğu bu dönemde 49. sayısını görme başarısını göstererek benim için haklı gururlardan biri oldu.

ARABA HABERCİSİ MART 2023 SAYISINI İNDİR

Continental Yeni Yaz Lastiği CrossContact HT.

Continental Yeni Yaz Lastiği CrossContact HT

Continental Yeni Yaz Lastiği CrossContact HT.

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba