Yeni motoru söylediler eski motorla mı getirdiler? Basın bülteninde başka teknik özelliklerde başka!

Chery teknik özellikleri farklı çıktı
Chery teknik özellikleri farklı çıktı

Chery modelleri için tanıtımlarda farklı motor söylendi satışa çıktığında farklı motor araçlarda yer aldı! Chery teknik özellikleri farklı çıktı.

YOUTUBE KANALIM

Chery Türkiye tarafından bugüne kadar basın bülteni olarak yapılan açıklamalarda motorların teknik özellikleri hakkında aşağıdaki bilgilere yer verilmiş, motorun bol ödüllü olduğundan söz edilmişti.

BASIN BÜLTENİNDE BAŞKA

İşte örnek olarak kullandığım ve yapılan test sürüşünün ardından bizlere iletilen o basın bültenindeki bilgiler: “Test sürüşleri yapılan OMODA 5, TIGGO 7 PRO ve TIGGO 8 PRO modelleri, Chery’nin en gelişmiş teknolojileriyle donatılmış durumda. Chery’nin tüm dünyada yüksek satış adetlerine ulaşan yıldız modelleri, aynı zamanda markanın dünya genelinde, 80’in üzerinde ülke ve bölgeye gerçekleştirdiği ihracatta önemli bir güç. Her üç model de Chery tarafından geliştirilen üçüncü nesil ACTECO serisi 1.6 TGDI motorla donatılmış durumda. Motor, maksimum 197 HP maksimum güç ve 290 Nm maksimum tork üretiyor. Modern teknolojinin nimetlerinden yararlanan motor, iHEC yanma sistemi gibi beş temel teknoloji sayesinde yüzde 41 termal verimlilikle Çinli motorlara öncülük ediyor ve “Yılın En İyi 10 Motoru” arasında yer alıyor. Motorla kombine edilen ıslak çift kavramalı GETRAG 7DCT şanzıman, motorun gücünü yola etkin bir şekilde aktarırken yakıt ekonomisini de destekliyor. OMODA 5, 0-100 km/s hızlanmasını 7,8 saniyede tamamlayarak sınıfında öne çıkan bir performans ortaya koyuyor.”

YOUTUBE KANALIMDA İZLEMİK İÇİN TIKLAYIN

SATIŞA SUNULAN BAŞKA

Chery Türkiye’nin internet sitesine baktığım zamansa farklı teknik bilgilerin yer aldığı motor seçeneğinin araçlarda yer aldığını gördüm. Daha doğrusu bu bilgilere sizlerden gelen yoğun mesajların ardından ulaştım. İlk etapta fark edemediğim için lütfen kusura bakmayın.

İşte Chery Türkiye internet sitesinde açıklanan teknik veriler: OMODA 5, TIGGO 7 PRO ve TIGGO 8 PRO modellerinde bu teknik bilgilere yer verilmiş durumda. Maksimum güç 183 HP, maksimum tork 275 Nm. OMODA 5 ise 0-100 km/s hızlanmasını 8.6 saniyede tamamlıyor şeklinde görünüyor.

Eminim bu durumun mantıklı bir açıklaması vardır ve Chery Türkiye yönetimi en kısa sürede açıklama yapacaktır.

Chery teknik özellikleri farklı çıktı.

ARABA HABERCİSİ MART 2023 SAYISINI İNDİR

Chery teknik özellikleri farklı çıktı.

Chery teknik özellikleri farklı çıktı

Chery teknik özellikleri farklı çıktı.

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba