Doğuş Otomotiv Türkiye’de hibrit çalışma modeline geçti! Çalışanlar haftanın 3 günü evde olabilecek!

Doğuş Otomotiv 2023 hibrit çalışma.
Doğuş Otomotiv 2023 hibrit çalışma.

Doğuş Otomotiv Türkiye’de hibrit çalışma modeline geçti! Çalışanlar haftanın 3 günü evde olabilecek! Doğuş Otomotiv 2023 yılının başlamasıyla birlikte Hibrit çalışma sistemine geçiyor. Doğuş Otomotiv Hibrit çalışma sisteminde çalışanlar haftanın 3 günü uzaktan çalışabilecek. Doğuş Otomotiv yeni yönetim binasını da 2023 başı itibariyle kullanmaya başlıyor. Doğuş Otomotiv 2023 hibrit çalışma.

INSTAGRAM HESABIM

Doğuş Otomotiv, 2022 yılında başladığı yeni bina yatırımı ve mevcut lojistik binasının yenilenmesi çalışmalarının tamamlanmasıyla birlikte hibrit çalışma modelini de hayata geçirdi. Yeni modelde Doğuş Otomotiv çalışanları haftada 3 gün uzaktan çalışabilecekler.

2022 yılında başladığı bina yatırımının tamamlanmasıyla birlikte Doğuş Otomotiv’in genel merkezi lojistik ve eğitim binaları ile aynı kampüse taşınmış oluyor. Farklı ofislere rezervasyon imkanı sağlayan Microsoft Teams’e entegre çalışan ORA Ofis Rezervasyon Sistemi devreye alındı. Tüm toplantı ve yönetici odalarının kablosuz bağlantı teknolojisiyle çalıştığı binada tüm katlarda ortak çalışma alanları ve sosyal alanlar da yer alıyor. Tüm mekanik sistemler su ve elektrik tasarrufu için otomatize edilmiş durumda.

Elektrik enerjisi tamamen güneşten elde edilirken aynı zamanda yeni hibrit çalışma modelinin devreye alınmasıyla birlikte kaynak tüketimi azaltılması sayesinde yılda 1.063 ton CO2 salımı tasarrufu yapılması hedefleniyor. Yeni binaya geçişte sıfır atık sistemi ilkeleri doğrultusunda kişisel çöp sepetleri kaldırıldı ve her departmana özel atık kutuları (geri dönüştürebilir olanlar ve olmayanlar) belirli alanlara yerleştirildi.

Ayrıca, bir çalışanın önerisinden yola çıkarak, bir adet tekstil geri dönüşüm kumbarası Çayırova Belediyesi iş birliğinde kampüse yerleştirildi. Yemekhane ve kafeteryada yemek hazırlık öncesi ve sonrası oluşan organik atıkların toplandığı kompost makinasıyla yılda 960 kilo organik atığın doğaya geri kazandırılması da hedefleniyor.

Bu haber yeni yılda Egea satın almak isteyenleri üzecek! Tofaş tarafından KAP’a açıklama yapıldı!

Araba Habercisi Aralık 2022 Sayısını Nerelerden Okurum? Tüm sayıları nerelerden okurum?

Araba Habercisi Dergisi’nin Aralık 2022 sayısı çıktı. 1992 yılından beri otomotiv gazetecisi olan Murat Tosun’un yönetiminde hazırlanan dergi nerelerden okunabiliyor?

Araba Habercisi Dergisi 46. sayısıyla karşınızda. Araba Dergileri arasında 46. sayısına ulaşan Araba Habercisi Dergisi’ni nerelerde okuyabilirsiniz.

Araba Habercisi Dergisi’ni Türk Telekom üzerinden okumak isteyenlerse Türk Telekom e dergi uygulamasını indirerek okuyabilir. Türk Telekom e dergi uygulaması hem App Store hem de Google Play üzerinden indirilebiliyor.

Google Play ya da App Store’dan Turkcell Dergilik uygulamasını indirerek okuyabilirsiniz. Ben uygulama indirmek istemiyorum diyorsanız Turkcell Dergilik web sitesi üzerinden de okuyabilirsiniz.

Dergimiz ayrıca dünyanın en büyük dijital dergi platformu Magzter üzerinden de yayınlanıyor. Uluslararası dergi platformu Magzter’e web sitesi ya da Google Play ve App Store’dan Magzter uygulamasını indirerek ulaşabilirsiniz.

Doğuş Otomotiv 2023 hibrit çalışma.

Doğuş Otomotiv 2023 hibrit çalışma

Doğuş Otomotiv 2023 hibrit çalışma

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba