Wallbox ile Elektrikli Araba Şarj İstasyonları Evlere Taşınıyor! Uygun yeri olanlar şarj sorunu yaşamaz!

Elektrikli Araba şarj istasyonu Wallbox.

Wallbox ile Elektrikli Araba Şarj İstasyonları Evlere Taşınıyor! Uygun yeri olanlar şarj sorunu yaşamaz! Elektrikli Araba şarj istasyonu Wallbox.

Instagram Hesabım

Ülkemizde Doğan Trend Otomotiv tarafından temsil edilen Wallbox, araç şarj deneyiminin daha ulaşılabilir olması için çalışmalarına devam ediyor. Wallbox son olarak finans sektörünün önde gelen kuruluşlarından Yapı Kredi Leasing ile yeni bir iş birliğini hayata geçirdi. Araç şarj istasyonu finansmanında bir ilk olan iş birliğine göre; Wallbox ürünleri finansal kiralama yöntemi sayesinde, %1 KDV avantajı ve 18 aya varan taksit imkanıyla satın alınabiliyor. Böylece mobilitede sürdürülebilir geleceğin odağı elektrikli araçlar için, hem bayilerin olmazsa olmazı haline dönüşecek olan hem de ev ve iş yerlerinde kullanılabilen şarj cihazları, Wallbox sayesinde çok daha erişilebilir hale geliyor.

Araba Habercisi Dergisi Aralık 2021 Sayısı Çıktı! Araba Habercisi Dergisi’nin 35. Sayısı Yayında!

İhtiyaca uygun şarj cihazlarını mobil aplikasyon ve ara yüzü sayesinde, istenilen yerden akıllı telefon, tablet ve bilgisayarlarla yönetme kolaylığına imkan tanıyan Wallbox şarj cihazları, yenilikçi özellikleri bünyesinde barındırıyor. Kompakt ve şık tasarımlı, kolay kullanımlı Wallbox şarj cihazlarının; güç ayarlama, erişim ve kilitleme, entegre sayaç, şarj planlama, güncelleme gibi avantajlı fonksiyonları bulunuyor. Wallbox; Pulsar Plus, Cooper SB, Commander 2 ürünleriyle bireysel, kurumsal ve filo müşterilerinin ihtiyaçlarını karşılıyor.

Türkiye İçin Otomotivde Tarihi Fırsat Kapıda! Türkiye dönüşüme adapte olarak kazançlı çıkabilir!

Araba Habercisi Dergisi’nin Aralık 2021 sayısı çıktı. 1992 yılından beri otomotiv gazetecisi olan Murat Tosun’un yönetiminde hazırlanan dergi nerelerden okunabiliyor?

Araba Habercisi Aralık 2021 Sayısını Nerelerden Okurum? 0 km otomobil dergileri 2021.

Araba Habercisi Dergisi 35. sayısıyla karşınızda. Araba Dergileri arasında 35. sayısına ulaşan Araba Habercisi Dergisi’ni nerelerde okuyabilirsiniz.

Google Play ya da App Store’dan Turkcell Dergilik uygulamasını indirerek okuyabilirsiniz. Ben uygulama indirmek istemiyorum diyorsanız Turkcell Dergilik web sitesi üzerinden de okuyabilirsiniz.

Araba Habercisi Dergisi’ni Türk Telekom üzerinden okumak isteyenlerse Türk Telekom e dergi uygulamasını indirerek okuyabilir. Türk Telekom e dergi uygulaması hem App Store hem de Google Play üzerinden indirilebiliyor.

Araba Habercisi Dergisi Aralık 2021 sayısı ayrıca diğer tüm sayılarıyla birlikte Dijital basın dergilikte.

Elektrikli Araba şarj istasyonu Wallbox.

Elektrikli Araba şarj istasyonu Wallbox.

Elektrikli Araba şarj istasyonu Wallbox.

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba