Karsan Romanya’nın Deva şehri için düzenlenen elektrikli araç ihalesini kazandı! Toplam 158 araç oldu!

Karsan ihracatları Romanya 2021

Karsan Romanya’nın Deva şehri için düzenlenen elektrikli araç ihalesini kazandı! Toplam 158 araç oldu! Karsan ihracatları Romanya 2021.

Instagram Hesabım

Çağın mobilite ihtiyaçlarına uygun modern toplu taşıma çözümleri sunan Karsan, 6 m’den 18 m’ye kadar sunduğu elektrikli ürün ailesiyle ülkelerin tercihi olmaya devam ediyor. Daha önce Romanya’nın birçok şehrine elektrikli araçlarını teslim eden ve yüksek adetli sözleşmelere imza atan Karsan, son olarak Deva şehri için düzenlenen elektrikli araç ihalesini kazandı.

İhale kapsamında anlaşma sağlanan 22 adet e-JEST ve 4 adet e-ATAK’ın, Deva Belediyesi’nin ilk elektrikli araçları olarak 2022 yılında ikinci yarısında kente sunulması planlanıyor. Karsan’ın bu ihaleyle birlikte, Romanya genelinde gerçekleştirdiği elektrikli araç satışı ise 158 adede yükselmiş oldu.

Araba Habercisi Dergisi Aralık 2021 Sayısı Çıktı! Araba Habercisi Dergisi’nin 35. Sayısı Yayında!

e-JEST binek otomobil konforunu aratmıyor

Yüksek manevra kabiliyeti ve benzersiz yolcu konforuyla kendini kanıtlayan e-JEST, 170 HP güç ve 290 Nm tork üreten BMW üretimi elektrikli motor ve yine BMW üretimi 44 ve 88 kWh bataryalarla tercih edilebiliyor. 210 km’ye kadar menzil sunarak bu anlamda 6 metrelik küçük otobüs sınıfının en iyi performansını gösteren e-JEST’in enerji geri kazanımı sağlayan rejeneratif fren sistemi sayesinde bataryaları yüzde 25 oranında kendi kendini şarj edebiliyor. 10,1 inçlik multimedya dokunmatik ekranı, tamamen dijital gösterge paneli, anahtarsız çalıştırma, USB çıkışları ile donatılan ve talebe bağlı olarak WI-FI uyumlu altyapı sağlayan e-JEST, 4 tekerlekte bağımsız süspansiyon sistemiyle de binek otomobil konforunu aratmıyor.

İşte Yerli Üretim Toyota Corolla Sedan’ın fiyat listesi! Çip krizi nedeniyle üretim aksadı araba bulunmuyor!

e-ATAK 300 km menzil sunuyor

Ön ve arka yüzüyle dinamik bir tasarım çizgisine sahip olan e-ATAK, ilk bakışta LED gündüz farlarıyla dikkatleri çekiyor. 230 kW güce sahip e-ATAK’ta görev yapan elektrikli motor, 2.500 Nm tork üreterek kullanıcısına yüksek performanslı sürüş deneyimi sağlıyor. BMW tarafından geliştirilen beş adet 44 kWh bataryalarla toplamda 220 kWh kapasitesi bulunan 8 m sınıfındaki e-ATAK, 300 km menziliyle rakiplerinin önüne geçerken alternatif akımlı şarj üniteleriyle 5 saatte, hızlı şarj üniteleriyle de 3 saatte şarj olabiliyor. Üstelik enerji geri kazanımı sağlayan rejeneratif fren sistemi sayesinde bataryalar yüzde 25’e kadar kendi kendini de şarj edebiliyor. 52 kişilik yolcu kapasitesi sunan modelde, iki farklı koltuk yerleşim seçeneği bulunuyor.

Türkiye İçin Otomotivde Tarihi Fırsat Kapıda! Türkiye dönüşüme adapte olarak kazançlı çıkabilir!

Araba Habercisi Dergisi’nin Aralık 2021 sayısı çıktı. 1992 yılından beri otomotiv gazetecisi olan Murat Tosun’un yönetiminde hazırlanan dergi nerelerden okunabiliyor?

Araba Habercisi Aralık 2021 Sayısını Nerelerden Okurum? 0 km otomobil dergileri 2021.

Araba Habercisi Dergisi 35. sayısıyla karşınızda. Araba Dergileri arasında 35. sayısına ulaşan Araba Habercisi Dergisi’ni nerelerde okuyabilirsiniz.

Google Play ya da App Store’dan Turkcell Dergilik uygulamasını indirerek okuyabilirsiniz. Ben uygulama indirmek istemiyorum diyorsanız Turkcell Dergilik web sitesi üzerinden de okuyabilirsiniz.

Araba Habercisi Dergisi’ni Türk Telekom üzerinden okumak isteyenlerse Türk Telekom e dergi uygulamasını indirerek okuyabilir. Türk Telekom e dergi uygulaması hem App Store hem de Google Play üzerinden indirilebiliyor.

Araba Habercisi Dergisi Aralık 2021 sayısı ayrıca diğer tüm sayılarıyla birlikte Dijital basın dergilikte.

Karsan ihracatları Romanya 2021.

Karsan ihracatları Romanya 2021

Karsan ihracatları Romanya 2021

REKLAM

REKLAM

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

OTOMOTİV GAZETE SAYFASI

ikinci el araba pazarı 2024 Mart

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba