Elektrikli Arabalar Ne Kadar Yakıyor? Sorunun cevabını Sharz.net Genel Koordinatörü Ayşe Ece Şengönül verdi!

Elektrikli Arabalar Ne Kadar Yakıyor
Sharz.net Genel Koordinatörü Ayşe Ece Şengönül

Sharz.net Genel Koordinatörü Ayşe Ece Şengönül elektrikli aracın ne kadar kar ettirdiğini açıkladı! Elektrikli Arabalar Ne Kadar Yakıyor?

Instagram Hesabım

Ülkemizde, 260 şarj noktasıyla en geniş yayılıma sahip olan şarj istasyon işleticisi şirketlerinden SHARZ.NET, akaryakıt ve elektrik zamlarıyla ilgili olarak dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Son dönemde motorin, benzin ve elektrikte yaşanan zamlara karşın, B segmenti otomobiller üzerinden örnek veren Sharz.net Genel Koordinatörü Ayşe Ece Şengönül “Şu anda küçük sınıf bir otomobille şehir içinde, benzinliyse 100 km’de yaklaşık ortalama 8 litre tüketim ile 134 TL, dizel ise 6 litre ile 102 TL akaryakıt ödemesi yapmak durumundasınız.

Aynı sınıfta elektrikli bir araçla ise 100 km’de 16 kWs tüketim sonucunda 35 TL ile evde, 70 TL ile halka açık alanda şarj ederseniz. İçinde bulunduğumuz bugünlerde kullanım maliyeti açısından en uygun otomobiller, elektrikli araçlar.” dedi.

Stellantis yol haritasını açıkladı! Stellantis Dare Forward 2030 adı verilen projede bu açıklamalar öne çıktı!

Araba Habercisi Mart 2022 Sayısını Nerelerden Okurum? Tüm sayıları nerelerden okurum?

Araba Habercisi Dergisi’nin Mart 2022 sayısı çıktı. 1992 yılından beri otomotiv gazetecisi olan Murat Tosun’un yönetiminde hazırlanan dergi nerelerden okunabiliyor?

Araba Habercisi Dergisi 38. sayısıyla karşınızda. Araba Dergileri arasında 38. sayısına ulaşan Araba Habercisi Dergisi’ni nerelerde okuyabilirsiniz.

Google Play ya da App Store’dan Turkcell Dergilik uygulamasını indirerek okuyabilirsiniz. Ben uygulama indirmek istemiyorum diyorsanız Turkcell Dergilik web sitesi üzerinden de okuyabilirsiniz.

Araba Habercisi Dergisi’ni Türk Telekom üzerinden okumak isteyenlerse Türk Telekom e dergi uygulamasını indirerek okuyabilir. Türk Telekom e dergi uygulaması hem App Store hem de Google Play üzerinden indirilebiliyor.

Araba Habercisi Dergisi Mart 2022 sayısı ayrıca diğer tüm sayılarıyla birlikte Dijital basın dergilikte.

Elektrikli Arabalar Ne Kadar Yakıyor?

Elektrikli Arabalar Ne Kadar Yakıyor
Sharz.net Genel Koordinatörü Ayşe Ece Şengönül

Elektrikli Arabalar Ne Kadar Yakıyor

REKLAM

REKLAM

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

OTOMOTİV GAZETE SAYFASI

ikinci el araba pazarı 2024 Mart

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba