Sıfır kilometre otomobil alma planlarınız varsa şimdiden bir Opel Yetkili Satıcısına gidip onları sorun!

Elektrikli Arabalar Opel Corsa Mokka.
Elektrikli Arabalar Opel Corsa Mokka.

Sıfır kilometre otomobil alma planlarınız varsa şimdiden bir Opel Yetkili Satıcısına gidip onları sorun! Elektrikli Arabalar Opel Corsa Mokka.

INSTAGRAM HESABIM

Yüzde 100 elektrikli Mokka-e 136 HP güç ve 260 Nm tork üretiyor. Mokka-e’nin kalbi 50 kWh kapasitedeki lityum pilden oluşuyor.

Mokka-e, Rejeneratif Fren Desteği sistemiyle uzun süre yolculuk ve daha çok mesafe sunabiliyor. Sürüş sırasında ayağını gaz pedalından kaldırır kaldırmaz devreye giren Rejeneratif Fren Sistemi, fren yaparken kinetik enerjiyi yakalıyor ve bu gücü daha da fazla menzile dönüştürüyor.

Opel Mokka-e Spor, Eco ve Normal olmak üzere 3 farklı sürüş modu sunuyor. Seçtiğin moda göre Mokka-e’nin pedal haritalama, hidrolik direksiyon yardımı ve soğutma gibi öne çıkan araç özelliklerini ayarlama şansı veriyor.

Spor modu daha çok performans sunarken, Eco modu daha çok verimliliğe odaklanıyor. Normal mod ise her ikisini de dengeleyerek çalışıyor.

Yeni pil teknolojisiyle tek şarjla 322 KM mesafeye kadar yolculuk yapma imkanı sunan Elektrikli Mokka, yalnızca 30 dakikada %80’e varan menzil elde edilebilecek şekilde şarj oluyor.

Mokka’nın tamamen elektrikli versiyonu Mokka-e, yılın son çeyreğinde Türkiye’de satışa sunulacak.

Elektrikli Opel Mokka Almanya’da 34 bin 110 Euro etiketle satılıyor. Bu nedenle yüzde 10 ÖTV dilimine girecek.

Elektrikli Opel Corsa ise performans açısından küçük sınıfın en hızlı modellerinden biri olarak ön plana çıkıyor.

Opel yönetimi tarafından açıklanan bilgilere göre Opel Corsa Elektrikli son derece hızlı. Corsa 50 km/s hıza sadece 2.8 saniyede ulaşıyor. Opel Corsa Elektrikli 0-100 km/s hızlanmasını 8.1 saniyede tamamlıyor.

Elektrikli Opel Corsa’da performansı optimize etmek için sürücüler üç sürüş modundan birini seçebilir – Eco, Normal ve Sport.

Opel Corsa menzil konusunda da bana göre yeterli olanı sunuyor.

Yine açıklanan bilgilere göre Elektrikli Opel Corsa 334/350 kilometre menzil sunuyor. Sunulan bu menzilin yüzde 80’i yarım saatlik bir şarjın ardından kullanılabilir hale geliyor. Araçta kullanılan motor Mokka ile aynı. Bu araçta Mokka ile aynı dönemde satışa sunulacak.

Sarı sayfa sahibinden internet sitesinde yaprak kımıldamıyor gibi! İşte karşılaştırmalı rakamlar!

Araba Habercisi Eylül Sayısını Nerelerden Okurum? Tüm sayıları nerelerden okurum?

Araba Habercisi Dergisi’nin Eylül 2022 sayısı çıktı. 1992 yılından beri otomotiv gazetecisi olan Murat Tosun’un yönetiminde hazırlanan dergi nerelerden okunabiliyor?

Araba Habercisi Dergisi 43. sayısıyla karşınızda. Araba Dergileri arasında 43. sayısına ulaşan Araba Habercisi Dergisi’ni nerelerde okuyabilirsiniz.

Google Play ya da App Store’dan Turkcell Dergilik uygulamasını indirerek okuyabilirsiniz. Ben uygulama indirmek istemiyorum diyorsanız Turkcell Dergilik web sitesi üzerinden de okuyabilirsiniz.

Araba Habercisi Dergisi’ni Türk Telekom üzerinden okumak isteyenlerse Türk Telekom e dergi uygulamasını indirerek okuyabilir. Türk Telekom e dergi uygulaması hem App Store hem de Google Play üzerinden indirilebiliyor.

Dergimiz ayrıca dünyanın en büyük dijital dergi platformu Magzter üzerinden de yayınlanıyor. Uluslararası dergi platformu Magzter’e web sitesi ya da Google Play ve App Store’dan Magzter uygulamasını indirerek ulaşabilirsiniz.

Elektrikli Arabalar Opel Corsa Mokka.

Elektrikli Arabalar Opel Corsa Mokka.

Elektrikli Arabalar Opel Corsa Mokka.

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

OTOMOTİV GAZETE SAYFASI

0 km araba kampanyaları Nisan 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba