Elektrikli SUV Skoda Enyaq Üretimi Başladı! Skoda’nın Mlada Boleslav’daki Fabrikasından Gelecek!

Elektrikli Skoda Enyaq Üretimi Başladı.
Elektrikli Skoda Enyaq Üretimi Başladı.

Elektrikli Skoda Enyaq Üretimi Başladı, Skoda Enyaq, 2020 Skoda Enyaq, Yeni Skoda Enyaq, Skoda Enyaq Yorumları, Skoda Enyaq Elektrikli Özellikleri Neler?

Elektrikli SUV Skoda Enyaq Üretimi Başladı! Skoda’nın Mlada Boleslav’daki Fabrikasından Gelecek! Elektrikli Skoda Enyaq Üretimi Başladı.

Instagram Hesabım

Skoda Enyaq markanın en iddialı elektrikli modeli olacak. İki elektrik motoru olan Skoda Enyaq 302 beygir güç üretecek. 500 km’ye yakın menzil sunacak olan Enyaq ve diğer elekrikli arabalar için Skoda 2 milyar Euro yatırım yapacak. Skoda SUV modelleriyle atağa kalkarken 2022 yılına kadar güçlü bir kadroya sahip olmak istiyor. Skoda e-Citigo ile başlayan elektrikli dönüşümde Skoda en iddialı markalar arasında olmak istiyor.

Elektrikli Skoda Enyaq Özellikleri Neler?

Elektrikli SUV Skoda Enyaq arkadan itiş ya da dört tekerlekten çekiş sistemine sahip olarak satın alınabiliyor. Üç farklı versiyonu olacak olan araç 340 km ile 500 km arasında menzil sunacak. 150 beygir ile 302 beygir arasında değişen güç seçeneklerine sahip olacak. Tamamen elektrikli SUV,  Skoda’nın Mladá Boleslav’daki ana tesisinde üretilmeye başladı. Bu durum onu Almanya dışında üretilen ilk MEB tabanlı Volkswagen Grubu araç yapıyor. Skoda Enyaq Eylül ayında tanıtılacak ve onun ardından satışa sunulacak. Çek otomobil üreticisinin ilk elektrikli SUV’u 4.648 mm uzunluğunda, 1.877 mm genişliğinde ve 1.618 mm yüksekliğinde. Dingil mesafesi 2.765 mm olarak oldukça geniş bir yaşam alanı sunacağının habercisi. Bunun yanında 585 litre gibi oldukça iddialı bir bagaj hacmine de sahip olacak. Elektrikli Skoda Enyaq modelinin pilleri yüzde 80 kapasiteye kadar 40 dakika içinde hızlı şarj olabilecek. Araç şimdilik ağır kamuflaj altında gösterildi.

Yeni Skoda Rapid Tahminen Kaç Para Olacak? Türkiye’ye Gelmesi Zor Görünüyor!

Araba Habercisi Mayıs 2020 Sayısını Nerelerden Okurum?

Araba Habercisi Dergisi ikinci yılın dördüncü sayısıyla karşınızda. Araba Dergileri arasında 17. sayısına ulaşan Araba Habercisi Dergisi’ni nerelerde okuyabilirsiniz. Google Play ya da App Store’dan Turkcell Dergilik uygulamasını indirerek okuyabilirsiniz. Ben uygulama indirmek istemiyorum diyorsanız Turkcell Dergilik web sitesi üzerinden de okuyabilirsiniz.

Araba Habercisi Mayıs 2020 Sayısında Neler Var?

Araba Habercisi Mayıs 2020 yine dopdolu içeriğiyle sizleri bekliyor.

Herkes onun gelmesini bekliyor: Yeni Skoda Octavia.

Makyajlanan Opel Insignia Türkiye’de ne zaman satılacak?

Kia Sorento eski günlerine dönüyor! Hibrit seçeneği çok satar.

Ford Puma SUV dengelerini değiştirmek için geliyor.

Yeni Hyundai Elantra kompakt sedan sınıfında çok iş yapar.

Skoda Kamiq doğalgaz ile tüm tüketim sonuçlarını yerle bir edecek.

Yeni Renault Captur Türkiye yollarına çıkmak için hazır.

Hyundai Porsche rakibi olacak araba yaptı!

Elektrikli Skoda Enyaq Üretimi Başladı.

Elektrikli Skoda Enyaq Üretimi Başladı

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba