TOFAŞ öncü oldu FCA fabrikalarında kullanılacak parçaların Türkiye’den satın alınmasına yönelik çalışma başladı!

Fiat Chrysler fabrikaları Türk Tedarikçileri Kullanacak!

Tofaş CEO Cengiz Eroldu açıkladı, Türk yan sanayi Fiat Chrysler, Türk tedarik şirketleri ihracat, Fiat Chrysler fabrikaları Türk tedarik. Fiat Chrysler fabrikaları Türk Tedarikçileri Kullanacak!

TOFAŞ öncü oldu Türk Yan Sanayi Şirketleri Fiat Chrysler Fabrikalarında Yerini Almaya Hazırlanıyor! TOFAŞ öncü oldu FCA’nın farklı fabrikalarında kullanılacak parçaların Türkiye’den satın alınmasına yönelik çalışma başladı! Tofaş CEO Cengiz Eroldu açıkladı, Türk yan sanayi Fiat Chrysler, Türk tedarik şirketleri ihracat, Fiat Chrysler fabrikaları Türk tedarik. Fiat Chrysler fabrikaları Türk Tedarikçileri Kullanacak!

Instagram Hesabım

Tofaş, yerli tedarikçilerle FCA (Fiat Chrysler Automobiles) arasında köprü kurarak, pandemi sonrası yeni işbirlikleri ve ülke ekonomisine ilave ihracat fırsatları yaratmak üzere önemli bir adım attı. Şirket bu kapsamda, FCA’nın farklı fabrikalarında kullanılacak parçaların Türk tedarikçilerinden satın alınmasına yönelik teknik değerlendirme ve teklif çalışmalarının yapılması için anlaşma sağladı.

Konuyla ilgili bilgi veren Tofaş CEO’su Cengiz Eroldu, “Pandemi süreci küresel tedarik zinciri yönetiminin yeniden gözden geçirilmesinin ve potansiyel bir dönüşümün tetikleyicisi oldu. Türkiye’nin avantajlı konumu ve tedarik sanayisinin kalitesi önemli fırsatları beraberinde getirebilir. Tedarikçilerimizin teknik yetkinlik ve rekabetçilik anlamındaki kabiliyetlerini bir süredir FCA ile paylaşıyorduk. Bu kapsamda FCA’nın farklı fabrikalarında kullanılacak parçaların Türkiye’den satın alınmasına yönelik; teknik değerlendirme ve teklif çalışmaları için anlaşma sağladık. İlk etapta 15 farklı tedarikçimizle yürüttüğümüz sürecin satın alma kararı ile sonuçlanması halinde yerli tedarikçilerimize ilave ihracat fırsatı doğacak. Türkiye’nin yeniden şekillenmekte olan küresel tedarik zincirindeki yerini kuvvetlendirmek için rekabetçiliğini ve işçilik avantajını Avrupa’ya olan coğrafi yakınlığın ötesine taşıması çok önemli. Bu açıdan tedarik zinciri üretkenliğinin dijital teknolojilerden yararlanarak artırılması için uygulama alanlarının belirlenmesi ve yerli teknoloji şirketleriyle işbirlikleri kurulmasını sağlayacak uygun platformlar oluşturuyoruz.” açıklamasında bulundu.

Suzuki Vitara 4×4’te Yüzde 0,99 Faizli Kredi Fırsatı Açıklandı! Suzuki Vitara Kasım Fiyat Listesi Nasıl?

“Tedarikçilerimiz ve teknoloji şirketleri arasında da köprü kurmayı önemsiyoruz.”

Tofaş CEO’su Cengiz Eroldu, şirketin tedarik zinciri üretkenliğinin dijital teknolojiden yararlanarak artırılması için uygulama alanlarının belirlenmesi ve yerli teknoloji şirketleriyle işbirlikleri kurulmasını sağlayacak uygun platformlar oluşturduğunu da sözlerine ekledi. Eroldu: ‘Türkiye, yeniden şekillenmekte olan küresel tedarik zincirindeki yerini kuvvetlendirmek için rekabetçiliğini, işçilik avantajının ve Avrupa’ya olan coğrafi yakınlığın ötesine taşımak durumunda. Bu açıdan tedarikçilerimiz ve teknoloji şirketleri arasında köprü kurmayı da çok önemsiyoruz. Teknoloji şirketlerinin becerilerini tanıtıyor; tedarikçilerin üretim ve diğer alanlarda başarmak istedikleri verimlilik artışının sağlanmasına yönelik projeler kurgulanmasına da katkı sağlamayı hedefliyoruz” diyerek sözlerini noktaladı.

Fiat Chrysler fabrikaları Türk Tedarikçileri Kullanacak!

Fiat Chrysler fabrikaları Türk Tedarikçileri Kullanacak
Tofaş CEO’su Cengiz Eroldu

REKLAM

REKLAM

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

OTOMOTİV GAZETE SAYFASI

ikinci el araba pazarı 2024 Mart

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba