Fiat Panda Trussardi Hibrit Tanıtıldı! Şık ve Elektrikli!

Fiat Panda Trussardi  Hybrid Tanıtıldı.
Fiat Panda Trussardi  Hybrid Tanıtıldı.

Fiat Panda Trussardi, Fiat Panda Trussardi Hibrit, Trussardi Hibrit Panda, Fiat Hibrit Modeller, Fiat Panda Trussardi  Hybrid Tanıtıldı.

Fiat Panda son derece şık elbiseli hibrit modeliyle tanıtıldı. Mart başında satışa sunulacak olan model elektrikli özelliğini şık kıyafetiyle birleştiriyor. Fiat Panda Trussardi Hybrid Tanıtıldı.

Youtube Kanalımız

Fiat Panda Trussardi Hybrid Tanıtıldı.

Fiat genelde bu tip moda işbirliklerini 500 modeli için yapıyor. Ancak son dönemlerde İtalyan marka Panda’ya özel bir ilgi göstermeye başladı. Bana göre bunu yaparak çok iyi yapıyorlar. Ünlü İtalyan moda markası Trussardi aracın her yerine dokunurken Panda’nın rengi de Caffe Italiano Brown adı verilen çok özel bir seçenek. Fiat Panda bu değişimle bana göre hiç olmadığı kadar iddialı bir hale geldi. Umarım hibrit seçeneğin fiyatını da uygun sayılabilecek bir seviyede tutarlar.

Kompakt HB karşılaştırması 2020! Hangisi Kazandı!

Fiat Panda Trussardi Hybrid Özellikleri Neler?

Fiat Panda, en yeni 3 silindirli FireFly 1.0 litrelik motoru ve 51 kW sağlayan bir lityum pil ile birleştirilmiş olan hafif bir hibrit motor ile satışa sunulacak. Bir önceki neslinde kullanılan 1.2 litre 69 beygirlik benzinli motora kıyasla, hafif hibrit teknolojisi yakıt verimliliğini arttırır. Ayrıca CO2 emisyonunu aracın yoldaki performansını etkilemeden %30’a kadar azaltır. Fiat 500 89 g/km ile Panda ise 88 g/km ile çok düşük CO2 emisyonlarına sahiptir. BSG sistemi sayesinde araçlar yüksek bir sürüş konforu da sağlayarak, içten yanmalı motoru start&stop modunda sessiz ve titreşimsiz bir şekilde yeniden çalıştırılmasını sağlar. Yeni 1.0 litrelik 3 silindiri motor 70 beygir ve 92 Nm tork gücüne sahiptir.

Yeni BSG sistemi, frenleme ve yavaşlama sırasında enerjiyi geri kazanır. 11 Ah kapasiteli bir lityum pilde depolar, motoru start&stop modunda ve hızlanma sırasında yardımcı olmak için maksimum gücünde kullanır. Bu teknoloji, içten yanmalı motorun 30 km/s’nin altındaki hızlarda bile nötr konuma geçerek kapanmasını sağlar. Araçta kullanılan Launch Edition koltukları, %10’u denizden ve %90’ı karadan olmak üzere geri dönüştürülmüş plastikten üretilmiş iplikten yapılan ilk koltuktur.

[irp posts=”13468″ name=”Araba Habercisi Dergisi Şubat 2020 Sayısı Çıktı!”]

8 bin Euro’ya Satılan Dacia Elektrikli Küçük SUV Geliyor

Fiat Panda Trussardi Hybrid Tanıtıldı
Fiat Panda Trussardi Hybrid Tanıtıldı

Fiat Panda Trussardi Hybrid Tanıtıldı

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba