Honda Civic Type R Sport Line ve Limited Edition Tanıtıldı!

2020 Honda Civic Type R
Civic Type R Limited Edition

Yeni Civic Type R, 2020 Honda Civic Type R, Honda Civic Type R Sport Line, Honda Civic Type R Sport Line Limited Edition, Honda Civic Type R Özellikleri.

Honda, yüksek performanslı kompakt hatchback segmentindeki başarılı temsilcisi Civic Type R’ın pazardaki konumunu güçlendirmeye devam ediyor. 2020 yılında Civic Type R ürün gamı, Sport Line ve Limited Edition olmak üzere iki yeni özel seri ile genişliyor. Yeni Civic Type R Limited Edition bugüne kadar üretilen en safkan Type R olma özelliği ile öne çıkarken Limited Edition versiyonundan Avrupa için sadece 100 adet üretilecek. 2020 Honda Civic Type R.

Youtube Kanalımız

Honda Civic Type R Limited Edition

Civic Type R Limited Edition, Type R’daki yüksek performanslı 2.0-litre VTEC Turbo motorla donatılıyor. 6.500 d/d’da 320 HP güç ve 2,500-4.500 d/d aralığında 400 Nm tork üretiyor. Civic Type R Limited Edition, 0-100 km/s hızlanmasını 5,7 saniyede tamamlıyor. Bu seçenekten Avrupa’ya sadece 100 adet geleceğini hatırlatmak istiyorum.

Peugeot Pickup LandTrek Tanıtıldı

2020 Civic Type R’da dikkat çeken görsel dokunuşlar

Tüm Honda Civic Type R ürün gamı değişen görünümü ile dikkat çekiyor. 2020 Civic Type R modellerinde ön tampon yenilenirken, tampon alt bölgesindeki sis lambalarının çerçeveleri daha simetrik bir tasarıma kavuştu ve çerçeve ince kanatçıklarla hareketlendirildi.

Yeni, daha büyük bir hava girişi ve daha ince ızgara çıtaları yüzde 13 daha büyük bir hava açıklığı sağlıyor. Güncellenen radyatör ile birlikte tüm bu gelişmeler, pist gibi yüksek performans gereksinimlerinin yaşandığı sürüş koşullarında soğutma sıvısı sıcaklığında 10 dereceye kadar azalma (Honda dahili testi) sağlıyor. 2020 Civic Type R modellerinde daha büyük ızgara açıklığından kaynaklanan ön yere basma kuvvetindeki azalmayı dengelemek için yeniden tasarlanan ön tamponun altına bir hava kanalı eklendi. Derin tutulan bu kanal, havayı spoyler üzerinde toplamak üzere oluklarla desteklendi.

Honda Civic Type R Sport Line

Yeni Civic Type R Sport Line versiyonu heyecan uyandıran yüksek performansı daha yalın bir tasarımla bir araya getiriyor. Yeni Civic Type R Sport Line, Type R modellerine özgü performansı sunuyor ancak daha mütevazı ve yalın bir görünümle bünyesinde barındırmış olduğu performansı görselliğiyle dışa vurmuyor. Type R Sport Line ile standart Civic Type R versiyonları arasındaki en belirgin görsel fark heybetli bir arka spoyler yerine daha küçük ve alçak bir spoyler kullanılıyor olması. Böylece sportif ve dinamik bir görünüm korunurken daha zarif bir siluet beraberinde geliyor. Civic Type R Sport Line, otomobilin alt kenarı boyunca uzanan gri bir çizgi ile de ayrışıyor.

Standart Civic Type R gibi yeni Type R Sport Line da bir dizi konfor ve güvenlik donanımlarıyla donatılıyor. Ayrıca yeni versiyonda da DAB radyo, Apple CarPlay ve Android Auto özelliklerini destekleyen 7 inç büyüklüğünde bir bilgi-eğlence sistemi yolculukları keyfe dönüştürüyor. Tıpkı Civic Type R GT gibi Type R Sport Line da yeni Yarış Mavisi (Racing Blue) gövde rengi seçeneğiyle satışa sunulacak. Honda Civic Type R Limited Edition modelindeki motor bu araçta da görev yapıyor.

[irp posts=”13468″ name=”Araba Habercisi Dergisi Şubat 2020 Sayısı Çıktı!”]

Arabalara Ek Vergi Geliyor! RDE Testinden Geçemeyen Yandı!

2020 Honda Civic Type R

2020 Honda Civic Type R

2020 Honda Civic Type R

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba