Tofaş, Fiat Scudo ve Fiat Ulysse modellerini Türkiye’de satışa sundu! Kampanyayla birlikte geldiler!

Fiat Scudo Fiat Ulysse fiyatları
Fiat Scudo Fiat Ulysse fiyatları

Tofaş, Fiat Scudo ve Fiat Ulysse modellerini Türkiye’de satışa sundu! 9+1 kişilik Ulysse dikkat çekiyor! Fiat Scudo Fiat Ulysse fiyatları.

INSTAGRAM HESABIM

Fiat Professional’ın orta ticari araç segmentindeki iki yeni modeli, Fiat Scudo ve Fiat Ulysse, Türkiye’de satışa sunuldu. Kompakt tasarımı ve fonksiyonelliğiyle ticaret yapan müşterilerin görüşleri dikkate alınarak tasarlanan Fiat Scudo, VAN gövdesi ve Business versiyonu ile sahiplerini bekliyor denildi. Yeni Fiat Ulysee ise yüksek konforu, geniş iç hacmi ile özel taşımacılık ve transfer yapan sektörler ile geniş ailelerin tüm seyahat beklentilerini en üst düzeyde karşılamak için 8+1 Lounge Maxi versiyonu ile showroomlardaki yerini alıyor açıklaması da yapıldı.

Yeni Scudo 2.0 Multijet 3 motoru ile sınıfında son derece ekonomik bir alternatif sunuyor. 6 ileri manuel şanzımanla kombine edilen 145 HP’lik bu motor, 340 Nm tork üretirken; WLTP normlarına göre birleşik 6,9-7,9 lt / 100 km aralığında yakıt tüketimi sağlıyor. 5.31 m uzunluğa, 1.94 m yüksekliğe ve 1.92 m’lik genişliğe sahip olan Yeni Scudo, 12,4 m’lik dönüş çapı ve 1,94 m’lik yüksekliği ile şehir içinde kullanım konusunda segmentindeki en iddialı araçlardan biri olacak gibi. Yeni Scudo’nun sürgülü yan kapısı 935 mm’lik genişliği ile 1 Euro Paletin rahatlıkla yüklenebilmesine imkan tanırken ayrıca toplam 3 Euro Paletin rahatlıkla yüklenebileceği alan sunuyor.

Fiat Scudo ve Fiat Ulysse

Fiat Scudo Fiat Ulysse fiyatları

Geniş ailelerin ve yolcu taşımacılığındaki seyahat ihtiyaçlarını karşılamak üzere tasarlanan Ulysse, yüksek konforu, ferah iç mekanı şehir içinde avantaj sağlayan yüksek manevra kabiliyeti ve şık tasarımıyla göz dolduruyor. Yeni Ulysse, 8 ileri tam otomatik şanzıman ile kombinlenen verimli 2.0 Multijet 3 motor ile sunuluyor. 177 HP’lik dizel motor, 400 Nm tork üretirken; WLTP normlarına göre birleşik 6,8-7,8 lt / 100 km aralığında yakıt tüketimi sunuyor.

Yeni Ulysee, 8+1 seyahat edebilme imkanı ve 3+3+3 oturma düzeniyle ev konforunda seyahati geniş bir yaşam alanıyla sunuyor. Sürücü alanında 6 yöne ayarlanabilen, manuel bel destekli sürücü koltuğu ve banket tipi ikili yolcu koltuğu sunan Ulysse , ikinci ve üçüncü koltuk sırasında ise tekli ve ikili (1/3;2/3) katlanabilen ve sökülebilen kumaş yolcu koltuklarıyla kabin içerisinde rahatlığı da garantiliyor. Ulysse ayrıca yolculuğun konforunu, bağımsız ayarlanabilen yolcu bölümü klimasıyla destekliyor. 980 litrelik bagaj hacmi, geniş iç hacmini konforla birleştirirken, yüke bağlı değişken amortisörlü bağımsız arka süspansiyonuyla sürüş konforunu da maksimum seviyeye çıkartıyor.

Fiat Scudo, VAN Maxi Business modeli, aralık ayında, lansmana özel 559 Bin 900 TL’den başlayan fiyatlarla Fiat bayilerindeki yerini alıyor. Fiat Ulysse Lounge 8+1 modeli ise lansmana özel 798 Bin 900 TL’lik fiyatla satın alınabiliyor. Her iki modelde de lansman döneminde geçerli olacak 300 Bin TL 24 ay vadeli ve yüzde 1.99 faizli kredi kampanyası tercih edilebiliyor.

2023 yılında otomobil fiyatları nasıl olur? 2023 yılında Türkiye’de yollara çıkacak otomobiller hangileri?

Fiat Scudo Fiat Ulysse fiyatları.

Fiat Scudo Fiat Ulysse fiyatları
Fiat Scudo Fiat Ulysse fiyatları

REKLAM

REKLAM

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

OTOMOTİV GAZETE SAYFASI

ikinci el araba pazarı 2024 Mart

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba