Türkiye’nin Rallideki Gururu Ford Motorsport Türkiye’nin Ödül Töreni Yapıldı!

Ford Motorsport Türkiye Ödül Töreni

Türkiye’nin en uzun ömürlü ralli takımı olan ve resmi fabrika takımı olarak kurulduğu 1998 yılından bu yana sportif faaliyetlerini aralıksız olarak başarıyla sürdürüp, yurt içi ve yurt dışında çok sayıda projeye imza atan Ford Motorsport Türkiye, başarılarla geride bıraktığı 2018 sezonunu ödül töreni ile kapattı. Ford Motorsport Türkiye Ödül Töreni

Araba Habercisi Dergisi

youtube.com/msemedya

2018’de Dünya Ralli Şampiyonası’nda bayrağımızı gururla dalgalandıran ve ‘Türkiye Ralli Şampiyonası Takımlar Şampiyonluğu’nu 12.nci kez elde eden Ford Motorsport Türkiye, başarılarla geri bıraktığı 2018’e yıl sonu partisiyle veda etti.

Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu (TOSFED) Başkanvekili Eren Üçlertoprağı, Ford Otosan Genel Müdürü Haydar Yenigün ve Pazarlama, Satış ve Satış Sonrası Genel Müdür Yardımcısı Özgür Yücetürk’ün yanı sıra Ford Motorsport Türkiye takım pilotları, takım sponsorlarının üst düzey yöneticileri ve Motorsporları Federasyon temsilcilerinin katılımı ile organize edilen ‘Sezon Sonu Kutlama Partisi’ Maslak’taki Ford Motorsport Türkiye Garajı’nda gerçekleştirildi.

Ford Otosan Genel Müdürü Haydar Yenigün

Yenigün: “WRC’de genç pilotlarımızı yarıştırmak ve motorsporlarının en üst noktasında başarılar elde etmek istiyoruz”

Gecede konuşma yapan Ford Otosan Genel Müdürü Haydar Yenigün, Ford Motorsport Türkiye’nin yaşattığı başarıların yıllar sonra da hatırlanacağını, motorsporları tarihinde kilometre taşı niteliğinde olduğunu vurgulayarak şunları söyledi:

“Kurumsal gündemimizi destekleyen bir vizyon ve uzun vadeli planlarımızla birlikte; Dünya Ralli Şampiyonası – WRC’de genç pilotlarımızı yarıştırmak ve motorsporlarının en üst noktasında başarılar elde etmeyi arzuluyoruz. Bu doğrultuda geçtiğimiz yıl, Dünya Ralli Şampiyonası’nda Genç pilotlar kategorisi olan Junior WRC’de toplam 16 pilot içerisinde Buğra Banaz’ın elde etmiş olduğu 6’ncılık çok değerli.”

Ford Otosan Pazarlama, Satış ve Satış Sonrası Genel Müdür Yardımcısı Özgür Yücetürk

Yücetürk: “Ülkemizin motorsporlarındaki vizyonuna yeni ufuklar eklediler”
Ford Otosan Pazarlama, Satış ve Satış Sonrası Genel Müdür Yardımcısı Özgür Yücetürk ise şunları söyledi:

“Türkiye’de motorsporlarında kazanılmadık kupa bırakmayan, Avrupa’da birçok ilki başararak adeta ilklerin takımı olan Ford Motorsport Türkiye, 22 yıldır Ford Otosan ve sponsorlarımızın motorsporlarına verdiği istikrarlı desteği ile 2017 sezonunda Türkiye motorsporları tarihinin en büyük başarısı olan ‘Avrupa Takımlar Şampiyonluğu’ ile taçlandırmıştı. 2018 yılında Federasyonumuzun yoğun çabaları ile uzun bir aradan sonra ülkemize yeniden geri dönen WRC-Dünya Ralli Şampiyonası’nın Marmaris Rallisi ile birlikte Avrupa ayakları olan Portekiz, Fransa ve Finlandiya rallilerinde mücadele eden ekibimiz, ülkemizin motorsporlarındaki vizyonuna yepyeni ufuklar ekledi.”

Ford Motorsport Türkiye Takım Direktörü Serdar Bostancı

Ford Motorsport Türkiye Takım Direktörü Serdar Bostancı ise yaptığı değerlendirmede şunları söyledi:

Ford Motorsport Türkiye olarak, daha önce yaşadığımız Doğu Avrupa Şampiyonluğu, Doğu Avrupa Kupası ve 2017’de Türkiye’nin ilk Avrupa Ralli Takımlar Şampiyonluğu gibi önemli başarıların ardından 2018’de WRC – Dünya Ralli Şampiyonası ile Avrupa’dan sonra gözümüzü dünyaya diktik. 2018’de WRC’de dünyanın en zorlu etaplarında bayrağımızı gururla dalgalandırdık. Ancak, bu uzun vadeli bir çalışma planı ve motivasyon gerektiren bir organizasyon. 2018’de Dünya Ralli Şampiyonası’na ısındık. En büyük arzumuz gelecek yıllarda Dünya Ralli Şampiyonası‘nda ülkemizin adından söz ettirerek, daha önce elde edilmemiş başarıları kutlamak.”

Ford Motorsport Türkiye Ödül Töreni, Ford Türkiye Ralli Takımı, Ralli Haberleri. Ralli Takımları, Ralli Pilotları, Ralli Direktörleri, Ralli Yarışları, Araba Habercisi Dergisi, Araba Haberleri, Otomobil Haberleri

[irp posts=”2767″ name=”Makyajlı Volkswagen Passat Çıktı Cenevre Otomobil Fuarı’nda Sergilenecek!”]

Ford Motorsport Türkiye Ödül Töreni

Araba Habercisi Murat Tosun

Makyajlı Volkswagen Passat Çıktı Cenevre Otomobil Fuarı’nda Sergilenecek!

Ford Motorsport Türkiye Ödül Töreni, Ford Türkiye Ralli Takımı, Ralli Haberleri. Ralli Takımları, Ralli Pilotları, Ralli Direktörleri, Ralli Yarışları, Araba Habercisi Dergisi, Araba Haberleri, Otomobil Haberleri
Ford Motorsport Türkiye Ödül Töreni

 

REKLAM

REKLAM

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

OTOMOTİV GAZETE SAYFASI

ikinci el araba pazarı 2024 Mart

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba