Groupe PSA Türkiye’de önemli atama gerçekleşti! Groupe PSA Türkiye Satış Sonrası Genel Müdürü Mehmet Akın oldu!

Groupe PSA Türkiye atama
Groupe PSA Türkiye atama

Groupe PSA Türkiye atama, Groupe PSA Türkiye Mehmet Akın, Groupe PSA Türkiye atamaları, 2021 yılı Genel Müdür atamaları.

Groupe PSA Türkiye’de önemli atama gerçekleşti! Groupe PSA Türkiye Satış Sonrası Hizmetler Genel Müdürü Mehmet Akın oldu! Groupe PSA Türkiye atama, Groupe PSA Türkiye Mehmet Akın, Groupe PSA Türkiye atamaları, 2021 yılı Genel Müdür atamaları.

Instagram Hesabım

Groupe PSA Türkiye’de, yeni yıl itibariyle devreye girecek önemli bir pozisyonun ataması gerçekleştirildi. 1 Ocak 2021 tarihi itibari ile emeklilik nedeniyle görevinden ayrılan Groupe PSA Türkiye Satış Sonrası Hizmetler Genel Müdürü Michel Furth, koltuğunu Peugeot Türkiye Satış Direktörü Mehmet Akın’a devretti. Mehmet Akın, 1 Ocak 2021 tarihi itibariyle Groupe PSA Türkiye Satış Sonrası Hizmetler Genel Müdürü olarak görevine Groupe PSA Türkiye Başkanı Olivier Cornuaille’a bağlı devam edecek. Mehmet Akın’a yeni görevinde başarılar dilerim.

Aralık 2014 – Ağustos 2020 tarihleri arasında Peugeot Türkiye Pazarlama Direktörlüğü görevini yürüten, Ağustos 2020 tarihinden bu yana Peugeot Türkiye Satış Direktörü olarak Grup bünyesinde çalışan Mehmet Akın, Peugeot markasının son dönemde gösterdiği başarının önemli bir parçası olarak birçok yeniliğe imza attı.

Groupe PSA Türkiye Başkanı Olivier Cornuaille, Groupe PSA Türkiye Satış Sonrası Hizmetler Genel Müdürlüğü görevine atanan Mehmet Akın’ı şu sözleriyle tebrik etti; “Yaklaşık 25 yıldır otomotiv sektörünün önemli kademelerinde ve farklı birimlerinde yöneticilik yapmış olan Mehmet Akın satış ve pazarlama alanlarında elde ettiği deneyimiyle Peugeot, Citroën, Opel, DS, Eurorepar Car Service (ERCS) ve Distrigo markalarının satış sonrası hizmet noktasını ve tüm satış sonrası hizmetlerini yöneten Satış Sonrası Hizmetler ekibinden sorumlu olarak bana bağlı görevine devam edecek. Her zaman koşulsuz müşteri memnuniyetini esas alan Groupe PSA Türkiye Satış Sonrası Hizmetler Birimi ile hedefimiz Mehmet Akın’ın liderliğinde Türkiye’de en iyi hizmeti sunan grup olmak.”

Engelli sürücülerin ÖTV’siz araç satın alma limiti resmileşti mi? Çok soruldu işte bunun yanıtı!

Araba Habercisi Dergisi’nin Ocak 2021 sayısı çıktı. 1992 yılından beri otomotiv gazetecisi olan Murat Tosun’un yönetiminde hazırlanan dergi nerelerden okunabiliyor?

Araba Habercisi Ocak 2021 Sayısını Nerelerden Okurum?

Araba Habercisi Dergisi 24. sayısıyla karşınızda. Araba Dergileri arasında 24. sayısına ulaşan Araba Habercisi Dergisi’ni nerelerde okuyabilirsiniz. Google Play ya da App Store’dan Turkcell Dergilik uygulamasını indirerek okuyabilirsiniz. Ben uygulama indirmek istemiyorum diyorsanız Turkcell Dergilik web sitesi üzerinden de okuyabilirsiniz.

Araba Habercisi Dergisi Türk Telekom Dergilik üzerinden de yayın hayatına devam ediyor. Google Play ya da App Store’dan Türk Telekom e-dergi  uygulamasını indirerek okuyabilirsiniz. Türk Telekom e-dergi iOS ve Android uygulamalarını indirerek dergiyi okuyabilirsiniz.

Araba Habercisi Dergisi Ocak 2021 sayısı ayrıca Dijital basın dergilikte. 

Araba Habercisi Dergisi Ocak 2021 Sayısı’nda neler var?

Araba Habercisi Dergisi’nin Ocak sayısı her zaman olduğu gibi keyif almanızı sağlayacak bir sayı oldu.

2021 Seat Leon Türkiye’de satışa sunuluyor! Yeni Leon’un özellikleri neler?

Hyundai Türkiye’de bir devir kapanıyor! Türk ortak hisselerini Hyundai’ye devrediyor.

Yeni Hyundai Santa Fe Türkiye’de de satışa sunulacak! İşte özellikleri.

Yeni Dacia Sandero iddialı fiyatı ve özellikleriyle en çok satan araba bile olabilir.

Yeni Kia Sorento’dan olağanüstü bir başarı denilen seçim sonucu geldi.

Groupe PSA’nın elektrikli ticari araç üçüzleri büyük ödülü aldı.

Yeni Renault Kangoo hafif ticari araç pazarında tüm dengeleri değiştirebilir.

Şubat ayında satışa sunulacak olan Volkswagen Caddy çok iddialı geliyor.

Yeni Hyundai Tucson Türkiye’de ne zaman satışa sunulacak?

Kompakt HB sınıfının başkanı Yeni Volkswagen Golf 2021’in yıldızlarından olacak.

Yenilenen Peugeot 3008 özellikleriyle premium sınıfa bile kafa tutar.

Yenilenen Renault Megane Sedan yeni motoruyla Türkiye’de satışa sunulacak.

Groupe PSA Türkiye atama.

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba