Honda Evde Kalanlar İçin Efsane Koleksiyon Salonu’nu Sanal Ziyarete Açtı!

Honda Koleksiyon Salonu Online Tur.
Honda Koleksiyon Salonu Online Tur.

Honda Koleksiyon Salonu Ziyarete Açıldı, Honda Müzesi Nasıl Gezilir, Honda Koleksiyon Salonu Covid 19, Honda Koleksiyon Salonu Online Tur.

Honda Koleksiyon Salonu, 360º sanal tur üzerinden 300 adedin üzerinde model sergiliyor. Sanal turda Honda tarafından üretilen ilk küçük otomobil T360 ve ilk tek kişilik F1 aracı RA271 gibi efsane araçlar bulunuyor. Sanal tur, Honda severlere otomobilden motosiklete ve çeşitli güç ürünlerine kadar uzanan kapsamlı ve özel bir koleksiyon sunuyor. Evlerinden Honda modellerini fotoğraflarla inceleyebilecek olan sanal tur ziyaretçileri ayrıca bazı modellere özel videolarla da geçmişin heyecanını hissetme şansı yakalıyor. Honda Koleksiyon Salonu Online Tur.

Instagram Hesabım

Tüm dünyayı etkisi altına alan Covid-19 tedbirleri kapsamında evinden çıkmayan Honda severler, markanın tarihinde yer alan önemli modelleri Honda Koleksiyon Salonu’nda sanal tur ile inceleyebiliyor. Japonya’daki Twin Ring Motegi pistinde bulunan Honda Koleksiyon Salonu, Honda tarafından geliştirilen 300 adedin üzerinde ürüne ev sahipliği yapıyor ve bunların 360º sanal tur üzerinden ziyaret edilmesine imkân sağlıyor. Honda hayranları https://www.honda.com/collection-hall-gallery adresini tıklayarak evlerinden müzeyi gezebiliyor. Ziyaretçiler burada otomobiller, motosikletler, güç üniteleri ve hatta yarış otomobillerine kadar uzanan geniş bir koleksiyonu yakından inceleyebiliyor.

En Çok Satan SUV 2020! En Çok Satan 20 Araba 2020! En Çok Satan Marka 2020!

Honda Hayallerin Fabrikası

Honda Koleksiyon Salonu, kökleri 1940’lı yıllara dayanan Honda tarihindeki önemli gelişmeleri sergiliyor. Teknoloji ile ulaşım araçlarını birleştirerek insanlara daha konforlu bir hayat sunmayı amaçlayan kurucu Soichiro Honda’nın o dönemlerdeki imkanlarla radyo vericisi için kullanılan bir jeneratör motorunu bisiklete takarak başladığı yolculuğun tüm kilometre taşları bu salonda anlatılıyor. Attığı ilk adımı daha da geliştirerek ilk önce motorları herhangi bir bisiklete uygulanacak şekilde; yakıt deposu, gaz kolu, teller ve diğer parçalar dahil hazır kit olarak satmaya başlayan Soichiro Honda’nın 1948 yılında kurduğu Honda Motor’un 70 yıllık tarihinin tüm başarıları Honda Koleksiyon Salonu’nda görülebiliyor.

[irp posts=”16289″ name=”Araba Habercisi Nisan 2020 Sayısı Çıktı! Araba Habercisi Nisan Sayısında Neler Var?”]

Honda Koleksiyon Salonu Online Tur.

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba