Honda Türkiye’den Temmuz Ayına Özel Fırsatlar! Kampanyada Neler Var?

Honda Türkiye Temmuz 2019 Kampanyaları
Honda Türkiye Temmuz 2019 Kampanyaları

Honda Türkiye, segmentinde fark yaratan Civic ve sınıfının en güvenli ve aerodinamik aracı olan CR-V modelleri için Temmuz ayına özel fırsatlar sunuyor. Honda Türkiye Temmuz 2019 Kampanyaları.

Araba Habercisi Dergisi, Araba Testleri, Araç Testleri, Otomobil Testleri.

youtube.com/msemedya

Temmuz ayı boyunca Civic modellerine özel ÖTV desteği sunuluyor. Honda CR-V modeline sahip olmak isteyenlere 100 bin TL’ye yüzde 0,95 faiz oranı ile 12 ay kredi imkanı da var. Ayrıca Civic Sedan modelleri 119 bin 500 TL başlangıç fiyatıyla Honda sahibi olmak isteyenleri bekliyor.

Honda, Civic ve CR-V modelleri için Temmuz ayı boyunca özel fırsatlar sunuyor. Temmuz ayı sonuna kadar Honda Civic modellerine sahip olmak isteyenleri özel ÖTV desteği sunuluyor. Honda CR-V modellerine sahip olmak isteyenleri ise avantajlı kredi kampanyaları bekliyor.

Güçlü ve verimli motoru, optimize edilen CVT şanzımanı ile Honda CR-V, Temmuz ayı boyunca 100 bin TL’ye yüzde 0,95 faiz oranı ile 12 ay vadeli kredi imkanı ile sunuluyor.

Honda Civic’in Sedan versiyonu ise Temmuz ayı boyunca 119 bin 500 TL’lik başlangıç fiyatından satışa sunuluyor. Honda Civic Sedan, geniş iç ve bagaj hacminin yanı sıra başarılı bir tutuş için ayarlanmış ergonomik vites kolu ile dikkat çekiyor. Hassas geri bildirimle daha kontrollü bir sürüşü destekleyen yeni direksiyon sistemiyle gelişmiş ve sportif bir sürüş imkanı sağlıyor. Ayrıca yeni LED teknolojisine sahip arka stop grubu yeni Civic Sedan dikkat çekici bir görünümle bakışları üzerine çekiyor.

Honda Türkiye Temmuz 2019 Kampanyaları, Araba Habercisi Dergisi.

Honda Civic Sedan Kampanya
Honda Civic Sedan Kampanya

[irp posts=”5738″ name=”Araba Habercisi Dergisi’nin Yaz Sayısı Dergiliklerde Linkler Haberde! Teknoloji Dergisi Hediyeli!”]

Araba Habercisi Dergisi ve GoToTechno Dergisi’ni Okuyabileceğiniz Linkler Haberde!

Flaş Transfer! Ford’un 20 Yıllık Tasarımcısı David Woodhouse Nissan’a Transfer Oldu!

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

OTOMOTİV GAZETE SAYFASI

0 km araba kampanyaları Nisan 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba