Artık ikinci el satışı yapan herkes bu uygulamayı kullanacak! Bu uygulama nerede olacak?

ikinci el araç değeri hesaplama.
ikinci el araç değeri hesaplama.

Bu uygulamayla ikinci el otomobillerin değeri anında öğrenilecek! Bu uygulama nerede kullanılacak? Artık ikinci el satışı yapan herkes bu uygulamayı kullanacak! Bu uygulama nerede olacak? ikinci el araç değeri hesaplama, ikinci el araç fiyatı hesaplama, kullanılmış otomobillerin fiyatları, ikinci el araba kaç para?

Instagram Hesabım

Cardata, ikinci el araç sektörüne yönelik satıcılarla tüketicileri buluşturan akıllı araç fiyatlandırma modülü geliştirdi. Uygulamayla distribütörler, bayiler, galeri ve diğer tüm işletmeler artık kendi internet siteleri üzerinden tüketicilere aracının değerini ücretsiz olarak gösterebilecek ve satın alma yapabilecek. Firmaların internet sitelerinde açılacak “Aracınızı hemen satın alıyoruz” linki üzerinden ulaşılabilecek uygulama sayesinde, tüketiciler araçlarının değerlerini saniyeler içerisinde öğrenebilecek. Verilen fiyatı uygun bulan tüketiciler satıcının kendisiyle iletişim kurmasını tek tıkla isteyebilecek. Cardata, uygulama ile ikinci el araç alım ve satış işi yapan şirketlerin araçlara kolayca ulaşmasını ve sektördeki ikinci el tedarikini güçlendirmeyi hedefliyor.

Bu uygulama 3 adımda en doğru fiyatı veriyor. ikinci el araç değeri hesaplama.

Konuyla ilgili bilgiler veren Cardata Genel Müdürü Hüsamettin Yalçın, “Otomotiv sektöründe yaşanan son gelişmeler sektörde ikinci el araca ulaşmayı oldukça zorlaştırdı. İkinci el ticareti yapan distribütörler, bayiler, galeri ve diğer özel işletmeler yalnızca sınırlı kanallar üzerinden ikinci el araçları satın alabiliyordu. Biz, geliştirdiğimiz akıllı fiyatlandırma ve yönlendirme modülü sayesinde tüketicilerle ikinci el araç arayan işletmeleri saniyeler içerisinde bir araya getirebiliyoruz. Böylece işletmeler hem kendi panelleri üzerinden ikinci el araç fiyatlandırmalarını yönetebiliyor hale gelecek hem de talep ettiği ikinci el araç kaynağına ulaşabilecek. Hatta dilerse takas bile yapabilecek. Üstelik geliştirdiğimiz kullanıcı dostu yeni Hasar/Ekspertiz bölümü sayesinde, tüketicilere 3 adımda aracının değerini ücretsiz olarak sunabilecek” bilgisini verdi.

Yepyeni Otomobil Programı Dream Otoşov, Dream Türk TV’de başladı! Hangi günler yayınlanıyor?

Araba Habercisi Dergisi’nin Ocak 2021 sayısı çıktı. 1992 yılından beri otomotiv gazetecisi olan Murat Tosun’un yönetiminde hazırlanan dergi nerelerden okunabiliyor?

Araba Habercisi Ocak 2021 Sayısını Nerelerden Okurum?

Araba Habercisi Dergisi 24. sayısıyla karşınızda. Araba Dergileri arasında 24. sayısına ulaşan Araba Habercisi Dergisi’ni nerelerde okuyabilirsiniz. Google Play ya da App Store’dan Turkcell Dergilik uygulamasını indirerek okuyabilirsiniz. Ben uygulama indirmek istemiyorum diyorsanız Turkcell Dergilik web sitesi üzerinden de okuyabilirsiniz.

Araba Habercisi Dergisi Türk Telekom Dergilik üzerinden de yayın hayatına devam ediyor. Google Play ya da App Store’dan Türk Telekom e-dergi  uygulamasını indirerek okuyabilirsiniz. Türk Telekom e-dergi iOS ve Android uygulamalarını indirerek dergiyi okuyabilirsiniz.

Araba Habercisi Dergisi Ocak 2021 sayısı ayrıca Dijital basın dergilikte. 

ikinci el araç değeri hesaplama.

ikinci el araç değeri hesaplama.
Cardata Genel Müdürü Hüsamettin Yalçın

REKLAM

REKLAM

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

OTOMOTİV GAZETE SAYFASI

ikinci el araba pazarı 2024 Mart

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba