Yeni uygulama Cumartesi günü başlıyor! İlan sitelerinde ve noterlerde büyük bir değişim planlanıyor!

ikinci el araç satışı 15 Temmuz.
ikinci el araç satışı 15 Temmuz.

Yeni uygulama Cumartesi günü başlıyor! İlan sitelerinde ve noterlerde büyük bir değişim planlanıyor! ikinci el araç satışı 15 Temmuz.

Otomotiv piyasasında önemli bir hareketlilik söz konusu. Ticaret Bakanlığı tarafından fahiş fiyatlar ve karaborsacılığın önlenmesi için arka arkaya yeni önlemler geldi. Bunlar arasında en önemlilerden birisiyse Cumartesi günü uygulanmaya başlıyor. 15 Temmuz 2023 tarihinden itibaren ikinci el ilan sitelerine arabanın sıfırından daha yüksek fiyatla ikinci el fiyatı girilemeyecek. Bu durumu fiyattan sıfır atarak ya da daha farklı yöntemlerle aşmaya çalışanlara da 300 bin TL’ye kadar ceza kesilebilecek. Daha yüksek fiyat girmeye devam edilmesi halinde yine ceza 300 bin TL olacak.

Bununla birlikte 15 Temmuz 2023 tarihi itibariyle noterlerde de hareketlilik olacak. Hem 6 ay 6 bin kilometre sınırının kontrolleri sağlanacak hem de bir kişinin 3’ten fazla araç alış satışı yapması engellenecek. 3’ten fazla satış gerçekleştirilmesi durumunda bu ticaret sayılacak ve işlemler gerçekleştirilmeyecek.

Bu iki uygulamanın ve gerekirse yenilerinin de eklenmesiyle otomobil piyasasında fahiş fiyat ve stokçuluğun önlenmesi amaçlanıyor.

Fiat Egea Sedan ve Doblo fiyatları uçtu! 0 km satışlarında Fiat zirveden düştü yeni lider Renault oldu!

Araba Habercisi Yaz 2023 Sayısını Nerelerden Okurum? Tüm sayıları nerelerden okurum?

Araba Habercisi Dergisi’nin Yaz 2023 sayısı çıktı. 1992 yılından beri otomotiv gazetecisi olan Murat Tosun’un yönetiminde hazırlanan dergi nerelerden okunabiliyor? Dergimiz bundan sonra bedava indirerek, okunabiliyor.

Araba Habercisi Dergisi 53. sayısıyla karşınızda. Araba Dergileri arasında 53. sayısına ulaşan Araba Habercisi Dergisi’ni nerelerde okuyabilirsiniz. Dergimizi bağlantılardan da görebileceğiniz gibi web sitemizden ücretsiz olarak indirerek okuyabilirsiniz.

Google Play ya da App Store’dan Turkcell Dergilik uygulamasını indirerek okuyabilirsiniz. Ben uygulama indirmek istemiyorum diyorsanız Turkcell Dergilik web sitesi üzerinden de okuyabilirsiniz.

Dergimiz ayrıca dünyanın en büyük dijital dergi platformu Magzter üzerinden de yayınlanıyor. Uluslararası dergi platformu Magzter’e web sitesi ya da Google Play ve App Store’dan Magzter uygulamasını indirerek ulaşabilirsiniz.

MSE Medya Dergi Grubu Ailesi’nin bir üyesi olan Araba Habercisi Dergisi dergi çıkarmanın zor olduğu bu dönemde 53. sayısını görme başarısını göstererek benim için haklı gururlardan biri oldu.

Kompakt SUV Satış Rakamları Ne Durumda? C Segment SUV modellerin 2023 satış rakamları nasıl?

ikinci el araç satışı 15 Temmuz.

ikinci el araç satışı 15 Temmuz

ikinci el araç satışı 15 Temmuz.

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba