VavaCars’tan İkinci El Araçlara Can Suyu! Araçların Ödemesini Aracı Sattıktan Sonra Yapacaklar!

İkinci El Araçlar VavaCars.
İkinci El Araçlar VavaCars.

VavaCars Petrol Ofisi Kuruluşu, VavaCars Bayi Ödemelerini Erteledi, VavaCars İkinci El Araçlar, İkinci El Araçlar VavaCars, İkinci El Otomobiller VavaCars.

Koronavirüsle Mücadele Günlerinde VavaCars’tan Araç Alan Bayiler Ödemelerini Erteliyor. İkinci El Araçlar VavaCars.

Instagram Hesabım

Petrol Ofisi’nin kardeş şirketi VavaCars, yine öncü bir uygulamaya imza atıyor. VavaCars’tan araç satın alarak satışa çıkarmak isteyen bayilere, ödemelerini vade farkı olmadan 30 gün erteleme imkanı sunuluyor. Yani VavaCars bayileri aracı veriyor ve parasını bayi aracı sattıktan sonra alıyor. Elbette 30 gün içinde satış gerçekleştiğinde bu durum gerçekleşiyor.

Bunu yapabilmek için, bayinin VavaCars’ın açık arttırma sisteminden ya da ‘Hemen Al’ seçeneği ile aracı almaya hak kazanarak, ödeme seçeneklerinden ‘Ödeme Ertele’ opsiyonunu seçmek ve 4.000 TL depozito yatırmak yeterli oluyor. VavaCars müşterilerine sunmaları için uzman ekspertiz raporu ve araç görsellerini de sağlıyor. VavaCars, satın alınan her araç için ayrıca ücretsiz nakliyat ve teslim olanağı sağlıyor. Bu fırsat, ‘Ödeme Erteleme’ tercih edildiğinde de geçerliliğini koruyor ve ödemenin tümüyle tamamlanmasının ardından, VavaCars araçları bayinin adresine kadar ücretsiz biçimde naklederek teslim ediyor. Ücretsiz teslimat bayiler Türkiye’nin neresinde olursa olsun geçerliliğini koruyor.

Hyundai Veloster 680 Beygirlik Seçeneğiyle Tanıtıldı! N DCT şanzıman Ortaya Çıktı!

VavaCars CEO’su Lawrence Merritt konu hakkında açıklamaları.

VavaCars CEO’su Lawrence Merritt, “Bir şirketi en iyi, zor zamanlarda müşterilerine yaklaşımından anlayabilirsiniz. Bu nedenle, müşterilerimiz için bu yeni ve özel teklifi duyurmaktan gurur duyuyoruz; bizden bir araç satın aldıklarında hiçbir ekstra bedel gerekmeden, 30 gün sonra ödeme rahatlığını yaşayacaklar. Bunun da ötesinde, tüm ödeme tamamlandığında Türkiye’nin neresinde olurlarsa olsunlar ücretsiz olarak arabayı adrese teslim ediyoruz. Araç bayileri bilmelidirler ki; VavaCars her zaman onların yanında…” açıklamasını yaptı.

İkinci El Araçlar VavaCars.

Araba Habercisi Mayıs 2020 Sayısını Nerelerden Okurum?

Araba Habercisi Dergisi ikinci yılın dördüncü sayısıyla karşınızda. Araba Dergileri arasında 17. sayısına ulaşan Araba Habercisi Dergisi’ni nerelerde okuyabilirsiniz. Google Play ya da App Store’dan Turkcell Dergilik uygulamasını indirerek okuyabilirsiniz. Ben uygulama indirmek istemiyorum diyorsanız Turkcell Dergilik web sitesi üzerinden de okuyabilirsiniz.

Araba Habercisi Mayıs 2020 Sayısında Neler Var?

Araba Habercisi Mayıs 2020 yine dopdolu içeriğiyle sizleri bekliyor.

Herkes onun gelmesini bekliyor: Yeni Skoda Octavia.

Makyajlanan Opel Insignia Türkiye’de ne zaman satılacak?

Kia Sorento eski günlerine dönüyor! Hibrit seçeneği çok satar.

Ford Puma SUV dengelerini değiştirmek için geliyor.

Yeni Hyundai Elantra kompakt sedan sınıfında çok iş yapar.

Skoda Kamiq doğalgaz ile tüm tüketim sonuçlarını yerle bir edecek.

Yeni Renault Captur Türkiye yollarına çıkmak için hazır.

Hyundai Porsche rakibi olacak araba yaptı!

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba