İtalya’da benzin istasyonları kapanmaya başladı! Karar Dün Gece Uygulanmaya Başladı!

İtalya benzin istasyonları kapanıyor.
İtalya benzin istasyonları kapanıyor.

İtalya benzin istasyonları kapanıyor, İtalya akaryakıt istasyonları, İtalya benzinciler kapanıyor, İtalya dizel istasyonları kapanıyor.

Korona Virüs salgınını en fazla yaşandığı Avrupa ülkesi olan İtalya’da akaryakıt istasyonlarıyla ilgili önemli bir karar alındı. İtalya benzin istasyonları kapanıyor.

Instagram hesabım

Covid 19 salgınını etkisini en fazla yaşayan ülkelerden biri olan İtalya’da akaryakıt istasyonlarıyla ilgili önemli bir karar verildi. Sektör sendikalarının yaptığı toplantının ardından İtalya’da uygulanacak karar açıklandı.

İtalya akaryakıt istasyonlarının gereken korumanın sağlanamadığı için bazılarının Çarşamba gecesinden itibaren kapatılmasına karar verdi. Çarşamba gecesi otoyol ağındakiler, kavşaklarda olanlar yavaş yavaş kapatılma başladı. Diğer benzincilerin kapatılması işlemleriyle ilgili de harekete geçildi. Bu okuduklarım İtalyan haber ajansı ANSA tarafından servis edilmiş bilgiler.

İtalyan Pirelli’nin Türkiye Fabrikası Kapanıyor! Pirelli İzmit Fabrikası Ne Zaman Açılacak?

İtalya’da bizde olduğu gibi benzinciler sadece ana yollarda bulunmuyor. Oradaki benzin istasyonları mahalle aralarında, bina altlarında iki servis noktası şeklinde hizmet verecek şekilde de kullanılıyor. Yani abartılı marketler, yıkama alanları gibi şeyler olmadan küçük alanlarda hizmet veriyorlar. İtalyanların büyük bir bölümü araçlarına akaryakıtı bu tip istasyonlardan alıyor. Açıklanan bu bilgilerde bu tip istasyonların kapatılmadığı ama işlem yapılması için çalışmalara başlandığı söyleniyor. Yani bu istasyonlar henüz kapanmadı. İtalya’da kapanmasına karar verilen istasyonlar bizdeki gibi büyük, otoyol kenarlarında, ana kavşaklarda bulunan benzin istasyonları. Şehir içinde bulunan benzincilerin de sırayla kapatılmasına karar verilmiş ama bakalım ilerleyen zamanda neler olacak?

[irp posts=”14852″ name=”Araba Habercisi Mart 2020 Sayısını Nerelerden Okuyabilirsiniz?”]

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba