Volkswagen: Krizden Çıkardığımız Ders e-Ticarete Daha Fazla Yatırım Yapmalıydık!

Volkswagen Covid 19
Volkswagen Covid 19

Volkswagen Covid 19, Volkswagen Korona Virüs, Volkswagen Türkiye, Volkswagen Türkiye Covid 19, Volkswagen Türkiye Korona Virüs.

Volkswagen yönetiminden Korona Virüs salgınıyla ilgili önemli bir açıklama geldi. Volkswagen yönetimi bu kriz bize e-ticarete daha fazla yatırım yapmalıydık diye düşündürdü dedi. Volkswagen Covid 19.

Instagram hesabım

Volkswagen Satış ve Pazarlama Direktörü Juergen Stackmann yaptığı açıklamalara otomotivin toparlanmasının yaz aylarını bulmasını beklediklerini söyledi. Virüsün hızlı bir şekilde yok olmasını beklemediklerini ama yaz ayları itibariyle normal hayata dönmeyi beklediklerini söyledi. Virüsle nasıl yaşayacağımızı öğrenmeliyiz. Çin bu şekilde toparlandı dedi.

Volkswagen yönetimi aynı zamanda e-ticaret ile ilgili önemli bir açıklama daha yaptı. Volkswagen yönetimi tarafından bu konuda yapılan açıklamada şunlara yer verildi: “Krizden çıkarılan derslerden biri de e-ticarete daha fazla yatırım yapılması gerektiğiydi. Volkswagen, online otomobil ticaretinde şimdiden hızlanacağı girişimleri başlatmış durumda.” Volkswagen sosyal mesafenin korunmasına dikkat çekmek için logosunu da değiştirdi.

Dünyanın en büyük üreticilerinden biri olan Volkswagen’in yaptığı bu açıklama Korona Virüs salgınını atlatmamızın ardından otomotiv sektöründe hiçbir şeyin eskisi gibi olmayacağı anlamına geliyor.

İtalya’da benzin istasyonları kapanmaya başladı! Karar Dün Gece Uygulanmaya Başladı!

Araba Habercisi Mart 2020 Sayısını Nerelerden Okurum?

Araba Habercisi Dergisi ikinci yılın ikinci sayısıyla karşınızda. Araba Dergileri arasında 15. sayısına ulaşan Araba Habercisi Dergisi’ni nerelerde okuyabilirsiniz. Google Play ya da App Store’dan Turkcell Dergilik uygulamasını indirerek okuyabilirsiniz. Ben uygulama indirmek istemiyorum diyorsanız Turkcell Dergilik web sitesi üzerinden de okuyabilirsiniz.

[irp posts=”14852″ name=”Araba Habercisi Mart 2020 Sayısını Nerelerden Okuyabilirsiniz?”]

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba