Bu Jaguar XE’den Sadece 200 Adet Üretilecek!

Jaguar XE Reims Edition Yorumları.
Jaguar XE Reims Edition Yorumları.

Jaguar’ın geçmişteki yarış başarılarına atıfta bulunan özel bir versiyonu Jaguar XE için çıkarıldı. Jaguar XE Reims Edition, 1954 yılında 12 saatlik Reims yarışında Jaguar D-Type’ın zaferinden ilham alınarak geliştirildi. Ayrıca yine Jaguar’ın tarihinde önemli bir yere sahip olan ‘French Racing’ Mavi renk de modelin lansmanında kullanıldı. Özellikle Jaguar hayranlarının hatırlayacağı üzere XKR-S ve XFR-S modellerinde bu mavi renk kullanılmıştı. Jaguar XE Reims Edition Yorumları.

Araba Testleri, Otomobil Testleri, Araba Habercisi Dergisi.

Youtube Kanalımız

[irp posts=”9962″ name=”Araba Habercisi Dergisi Aralık 2019 Sayısı Çıktı!”]

Jaguar XE Reims Edition’ın motor kaputunun altında JLR grubunun 2.0 litrelik 250 beygir güç üreten P250 kodlu benzinli motoru yer alıyor.

Özel bir versiyon olan Jaguar XE Reims Edition daha sportif çizgilere sahip. Modele özgü olarak geliştirilen ve yenilenen tampon yapısıyla araçta kaslı bir görünüm elde edilmiş. Siyah tavan ve siyah yan aynaların ‘French Racing’ mavi renkle uyumu da öne çıkıyor. Beş kollu 19 inçlik jantlar da Jaguar XE’nin duruşunu zenginleştiren bir detay olarak göze çarpıyor.

Jaguar XE Reims Edition, iç mekanda da Jaguar lüksünü ve konforunu yaşatıyor. Sportif tasarımını kokpitte de ufak detaylarla devam ettiren Jaguar XE, genel olarak kullanım kolaylığı ve konforu sürücüsüne yaşatıyor. Jaguar’ın en son teknolojilerini de standart olarak sunan model, tamamen LED farları, Apple CarPlay ve Android Auto bağlantı özellikleri, geri görüş kamerası ve park sensörleriyle dikkat çekiyor.

Sadece 200 adet üretilecek olan sınırlı sayıdaki Jaguar XE Reims Edition’ın Avrupa satış fiyatı ise 45.000 Euro olarak belirlendi.

Jaguar XE Reims Edition Yorumları.

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba