Jeep Türkiye iddialı Kasım kampanyasının detaylarını açıkladı! Hemen Teslim vurgusu ile işte o kampanya!

Jeep Compass Kampanya Kasım 2020

Jeep Compass Kampanya Kasım 2020, Jeep Renegade Kampanya Kasım 2020, Jeep kampanyaları Kasım 2020, Jeep Renegade fiyatı, Jeep Compass fiyatı.

Jeep Türkiye iddialı Kasım kampanyasının detaylarını açıkladı! Hemen Teslim vurgusu ile işte o kampanya! Jeep Compass Kampanya Kasım 2020, Jeep Renegade Kampanya Kasım 2020, Jeep kampanyaları Kasım 2020, Jeep Renegade fiyatı, Jeep Compass fiyatı.

Instagram Hesabım

Tofaş çatısı altında temsil edilen Jeep, Kasım ayında özel bir kampanyayı hayata geçiriyor. Renegade ve Compass modelleri sınırlı sayıda araca özel fiyatlar ve hemen teslim avantajıyla yeni sahiplerini bekliyor. Jeep Renegade veya Compass almak isteyenler, mevcut araçlarını Jeep showroomlarına getirerek, takas desteğinden yararlanabiliyor ve ödeme planlarıyla taksit tutarlarını kendileri belirleyebiliyor.

Jeep, özgürlük ve macera tutkusunu yaşamak isteyenlere özel bir satış kampanyasını hayata geçiriyor. Markanın köklerine atıfta bulunan
“Freedom Days” kampanyası ile yepyeni bir Jeep sahibi olmak isteyenler, araçlarını avantajlı nakit ve takas indirimleriyle hemen teslim alabiliyor.  Renegade ve fark yaratan yüksekliğini güçlü tasarım ve teknolojiyle birleştiren Compass, takas fırsatının yanında 15 bin TL nakit indirimle showroomlarda yerini alıyor. Üstelik kampanyada ödeme planları ve taksit tutarları da müşteri tarafından belirlenebiliyor. Kasım ayında kabiliyetli küçük SUV Jeep Renegade 289 bin 500 TL’den; Jeep Compass ise 399 Bin 950 TL’den başlayan fiyatlarla yeni sahiplerini bekliyor.

Opel Insignia Fiyat Listesi açıklandı! Makyajlanan Opel Insignia Türkiye’de kaç paradan satışa sunuldu?

Araba Habercisi Kasım 2020 Sayısını Nerelerden Okurum?

Araba Habercisi Dergisi 22. sayısıyla karşınızda. Araba Dergileri arasında 22. sayısına ulaşan Araba Habercisi Dergisi’ni nerelerde okuyabilirsiniz. Google Play ya da App Store’dan Turkcell Dergilik uygulamasını indirerek okuyabilirsiniz. Ben uygulama indirmek istemiyorum diyorsanız Turkcell Dergilik web sitesi üzerinden de okuyabilirsiniz.

Araba Habercisi Dergisi bundan sonra Türk Telekom Dergilik üzerinden de yayın hayatına başladı. Google Play ya da App Store’dan Türk Telekom e-dergi  uygulamasını indirerek okuyabilirsiniz. Türk Telekom e-dergi iOS ve Android uygulamalarını indirerek çok yakında 22 sayıya birden ulaşma imkanınız da olacak.

Araba Habercisi Dergisi Kasım 2020 sayısı ayrıca Dijital basın dergilikte. 

Araba Habercisi Dergisi Kasım 2020 Sayısı’nda neler var? Araba Dergileri Araba Habercisi Kasım.

Teknoloji Dergisi GoToTechno hediyesiyle birlikte yayınlanan Araba Habercisi Dergisi’nin Kasım sayısı her zaman olduğu gibi keyif almanızı sağlayacak bir sayı oldu.

Yeni Renault Captur çok iddialı geldi! İşte Yeni Captur’un tüm özellikleri.

Yerli üretim yeni Hyundai i20 satışa sunuldu. Küçük HB sınıfından önemli pay alır.

Yetkili satıcıları gittiğiniz zaman neden araba bulamıyorsunuz? İşte cevabı.

Yeni Opel Crossland gösterildi! Adındaki X’i bırakmanın dışında neleri yeni?

Ferrari’nin en son yeniliği olan Portofino M’nin özellikleri neler?

Yeni Mercedes Benz GLA Murat Tosun test yorumları nasıl?

Honda SUV e:concept ortaya çıktı. Tasarımı çok dikkat çekiyor.

Suzuki SX4 S-Cross Türkiye’de satışa sunuldu. İşte satış fiyatı.

Yeni Renault Symbol tanıtıldı! Orta gelirli aileler için çok iyi seçenek olacak.

Türkiye’nin en çok satan otomobili Fiat Egea Sedan dizel otomatiği Murat Tosun test etti.

Yeni Volkswagen Tiguan Türkiye’de satışa sunuldu!

Jeep Compass Kampanya Kasım 2020.

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba