Yenilenen Opel Insignia Fiyat Listesinde Kampanyayla Ne Kadar İndirim Yapıldı? Insignia Kaç Para?

Opel Insignia fiyat listesi Kasım

Opel Insignia fiyat listesi Kasım, Opel Insignia fiyatları Kasım, Yeni Insignia fiyatları, 2020 Insignia fiyatları, 2020 Opel Insignia kaç para?

Opel Insignia Fiyat Listesi açıklandı! Makyajlanan Opel Insignia kaç paradan satışa sunuldu? Opel Insignia fiyat listesi Kasım, Opel Insignia fiyatları Kasım, Yeni Insignia fiyatları, 2020 Insignia fiyatları, 2020 Opel Insignia kaç para?

Instagram Hesabım

Opel’in amiral gemisi Yeni Insignia, Türkiye’de 11 Kasım’da gerçekleşen tanıtımının ardından satışa sunuldu. Yeni Opel Insignia; daha keskin ve daha dinamik görünümünün yanısıra, 168 LED hücresine sahip yenilikçi IntelliLux LED® piksel farları, yüzde18’e kadar daha düşük yakıt tüketimiyle daha verimli yeni motorları, yeni dijital geri görüş kamerası ve arka çapraz trafik uyarısı gibi birçok gelişmiş teknolojiyi bünyesinde barındıran bir otomobil.

Opel’in amiral gemisi yenilenen tasarımı sayesinde yolda daha da güçlü bir görünüm sergiliyor ve ileri teknoloji ürünü far tasarımıyla kullanıcılara daha da keskin bir görünüm ve daha gelişmiş bir gece görüşü sunuyor deniliyor. Yeni IntelliLux LED® Pixel farlar, her bir farda 84 LED hücresi barındırıyor. Farlar, çok daha hassas ve hızlı tepki vererek sürücüsüne optimum bir görüş sunarken, karşıdan gelen veya önde ilerleyen trafikteki diğer sürücülerin gözlerini kamaştırmıyor. Yeni nesil IntelliLux LED® piksel farlar ile Opel’in amiral gemisi kendi sınıfında tek açıklaması yapıldı.

Volkswagen Passat Ucuzladı! Doğuş Otomotiv düşen kurun ardından fiyatları indirdi! Passat kaç para oldu?

Opel Insignia fiyat listesi Kasım. Opel Insignia fiyatları Kasım.

OPEL INSIGNIA FİYAT LİSTESİ
SeçenekDonanımFiyat (TL)
1.5 Dizel AT-8 122 HPEdition490.900
1.5 Dizel AT-8 122 HPElegance531.400
1.5 Dizel AT-8 122 HPUltimate562.900
1.5 Dizel AT-8 122 HPExclusive573.900
2.0 Benzinli AT-9 230 HP 4X4GSI999.400

Opel Türkiye internet sitesinde Yenilenen Opel Insignia ile ilgili kampanya başlattı. Giriş modeli ve GSI dışındaki modellerde 21 bin TL indirim yaptı. Bu fiyat listesine o şekilde bakabilirsiniz.

Peugeot 508 Kasım Fiyatlarında Kampanyayla 40 bin TL’ye varan indirim geldi! İşte 508 Kasım Fiyat Listesi!

Araba Habercisi Kasım 2020 Sayısını Nerelerden Okurum?

Araba Habercisi Dergisi 22. sayısıyla karşınızda. Araba Dergileri arasında 22. sayısına ulaşan Araba Habercisi Dergisi’ni nerelerde okuyabilirsiniz. Google Play ya da App Store’dan Turkcell Dergilik uygulamasını indirerek okuyabilirsiniz. Ben uygulama indirmek istemiyorum diyorsanız Turkcell Dergilik web sitesi üzerinden de okuyabilirsiniz.

Araba Habercisi Dergisi bundan sonra Türk Telekom Dergilik üzerinden de yayın hayatına başladı. Google Play ya da App Store’dan Türk Telekom e-dergi  uygulamasını indirerek okuyabilirsiniz. Türk Telekom e-dergi iOS ve Android uygulamalarını indirerek çok yakında 22 sayıya birden ulaşma imkanınız da olacak.

Araba Habercisi Dergisi Kasım 2020 sayısı ayrıca Dijital basın dergilikte. 

Opel Insignia fiyat listesi Kasım

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba