Jetta Global Marka mı olacak? Jetta VA3 Sedan Türkiye Pazarında da Büyük İş Yapar!

Jetta Ne Zaman Satılacak?
Jetta Ne Zaman Satılacak?

Volkswagen Jetta Markası Genişliyor, Jetta Modelleri Neler, Jetta Yorumları Nasıl, Jetta Markası Ne Zaman Gelecek, Jetta Ne Zaman Satılacak?

Jetta Global Marka mı olacak? Volkswagen Çin Markası Jetta’nın Büyümesini Araştırmaya Başladı! Jetta VA3 Sedan Türkiye Pazarında da Büyük İş Yapar! Jetta Ne Zaman Satılacak?

Instagram Hesabım

Volkswagen Group Çin giriş seviyesi markası Jetta’yı genişletme seçeneklerini araştırıyor. Uygun fiyatlı bir marka arayışı süren ve bu konuda ilk olarak Skoda’yı düşünen Volkswagen rotasını değiştirecek mi? Bilindiği gibi geçtiğimiz günlerde Volkswagen yönetimi tarafından Skoda’nın, Renault’nun Dacia’sı gibi olacağı yönünde haberler gelmişti. Ancak son iki gündür Volkswagen’in Çin markası olan Jetta’nın büyümesi ile ilgili araştırmalar yapıldığı dünya basınında konuşuluyor. Uygun fiyatlı sedan ve SUV modellere sahip olan Jetta markası bu araştırmaların ardından olur alırsa global bir marka haline dönüştürülecek. Bunun ardından uygun fiyatlı araçların popülasyonunun yüksek olduğu pazarlarda da Jetta markası yer alacak.

Dünyanın ilk off-road 4×4 otobüsü Torsus Praetorian Red Dot Tasarım Ödülünü Kazandı!

Böyle bir durumun gerçek olması durumunda ülkemiz pazarı için SUV modellerden daha çok sedan model ilgi görecektir diye düşünüyorum. Çin pazarında VA3 adıyla satışta olan bu sedan model Türkiye pazarında da büyük bir rekabet gücüne sahip olacaktır. Elbette bunun için dizel motor seçeneği ülkemiz için şart gibi görünüyor. Çünkü Jetta VA3 Çin pazarında 1.5 litre, 82 HP güç ve 145 Nm tork üreten benzinli motor seçeneğiyle satışa sunuluyor. Bu motor seçeneğiyle Jetta VA3 manuel şanzımanla 0-100 km/s hızlanmasını 12 saniyede tamamlarken, otomatik şanzımanla 12.5 saniye sürüyor. Açıklanan fabrika verilerine göre otomatik şanzımanla ortalama tüketim sonucu 5.6 litre. Jetta’nın SUV modellerini Çin pazarında VS5 ve büyük kardeşi VS7 oluşturuyor. SUV pazarının önemli yükselişte olduğu Türkiye otomotiv pazarında bu SUV modellerin de ilgi göreceğini ve önemli satış başarıları elde edeceğini düşünüyorum.

Araba Habercisi Mayıs 2020 Sayısını Nerelerden Okurum?

Araba Habercisi Dergisi ikinci yılın dördüncü sayısıyla karşınızda. Araba Dergileri arasında 17. sayısına ulaşan Araba Habercisi Dergisi’ni nerelerde okuyabilirsiniz. Google Play ya da App Store’dan Turkcell Dergilik uygulamasını indirerek okuyabilirsiniz. Ben uygulama indirmek istemiyorum diyorsanız Turkcell Dergilik web sitesi üzerinden de okuyabilirsiniz.

Jetta Ne Zaman Satılacak

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba