İkinci El Fiyatları Yaz Aylarına Kadar Düşmeye Devam Eder!

Garenta ve ikinciyeni Genel Müdürü Emre Ayyıldız, ikinci el fiyatları düşer mi, kullanılmış araba fiyatları düşer mi, kullanılmış araç fiyatları düşer mi?

Mart ayının son 20 günü 2. El fiyatları % 8 düştü! Fiyatlar yaza kadar düşer! Kullanılmış araba fiyatları düşer mi?

Instagram Hesabım

İkinciyeni, 2020 yılının ilk çeyrek dönemindeki ikinci el araç pazarını değerlendirdi. Garenta ve ikinciyeni Genel Müdürü Emre Ayyıldız, COVID-19’un ikinci el araç pazarındaki satış fiyatlarını da etkilediğini söyledi.

Emre Ayyıldız, “TÜİK verilerine göre ocak ve şubat aylarında 1,5 milyondan fazla ikinci el otomobil ve hafif ticari araç satıldı. Geçen yılın aynı dönemiyle kıyasladığımızda yüzde 50’den fazla artış olduğunu görüyoruz. Henüz resmi sonuçlar olmasa da COVID-19 etkisiyle mart ayında, ocak ve şubat aylarının altında bir satış bekliyoruz.

Volkswagen Polo Sedan Kaç Para? Peugeot 301 mi? Volkswagen Polo Sedan mı?

COVID-19 etkisini kendi platformumuz üzerinden gerçekleşen satışlarla da inceliyoruz. Mart ayının ilk 10 gününde satış fiyatlarında yüzde 3’lük bir artış gördük, son 20 günde ise yüzde 8’lik bir düşüş yaşandı” dedi.

Emre Ayyıldız ikinci el pazarının geleceği hakkındaysa şunları söyledi: “Fiyatlar bir süre daha düşebilir ancak bunun geçici olacağını, yaz aylarının da etkisiyle ikinci el araç fiyatlarının artacağını düşünüyoruz”

[irp posts=”16289″ name=”Araba Habercisi Nisan 2020 Sayısı Çıktı! Araba Habercisi Nisan Sayısında Neler Var?”]

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba