Volkswagen Polo Sedan Kaç Para? Dizel Otomatik Seçeneği var mı? Türkiye’ye gelir mi?

Volkswagen Polo Sedan Kaç Para?

Volkswagen Polo Sedan, Yeni Volkswagen Polo Sedan, 2020 Volkswagen Polo Sedan, Yeni Volkswagen Vento, 2020 Volkswagen Vento. 

Volkswagen Polo Sedan bizim gibi otomotiv pazarı olan ülkelerin tamamında satılıyor. Volkswagen Vento ya da Virtus adıyla bu pazarlarda boy gösteren araç başarılı satış rakamlarına ulaşıyor. Yeni Volkswagen Virtus’un çok daha başarılı sonuçlar elde etmesi bekleniyor. Peki Volkswagen Polo Sedan Kaç Para? Hangisini seçtiniz?

Instagram Hesabım

Volkswagen Brezilya’nın Sao Paulo şehrinde üretilen Virtus’un satışına başladı. Virtus tamamen yeni bir model. Bu araç Yeni VW Polo’nun sedan karşılığı ve ikinci nesil VW Vento olarak ön plana çıkıyor. Yeni Polo gibi, Virtus da popüler MQB platformunun daha küçük versiyonu olan ve uygun fiyatlı araçların yükseldiıi MQB A0 platformuna üretiliyor. Peki Volkswagen Polo Sedan Kaç Para?

Virtus’un tarzı Polo’larla aynı ve sırtında taşıyacağı sedan sırt çantası son derece iyi uygulanmış. 2020 Volkswagen Virtus, donanımları Polo ile hemen hemen aynı. 10.3 inç dijital gösterge, 8 inç’e kadar dokunmatik ekran bilgi-eğlence sistemi, LED farlar gibi özellikleri Polo ile paylaşıyor. Yeni Volkswagen Virtus’un birçok pazarda Vento isminin yerine satılması bekleniyor.

Yeni Volkswagen Virtus’un motor kaputunun altında iki benzinli ve bir dizel ünite yatıyor. 1.2 litre TSI Turbo benzin, 1.4 litre TSI Turbo benzin ve 1.5 litre TDI Turbo Dizel. Dizel motor 110 HP güç ve 250 Nm tork üretiyor. Bu motor DSG otomatik şanzımanla birlikte satın alınabiliyor.

Volkswagen Polo Sedan fiyatı.

Yeni Volkswagen Virtus’un satış fiyatı 100 bin TL ile 120 bin TL arasında değişiyor. Bu aracın Volkswagen Türkiye yani Doğuş Otomotiv tarafından ülkemizde de satışa sunulmasını bekliyorum. Çünkü Yeni Polo’nun tüm özelliklerini kullanıyor ve yerine aldığı modele göre daha başarılı özellikler sunuyor.

Volkswagen Polo Sedan Kaç Para?

Volkswagen Polo Sedan Kaç Para?
Volkswagen Polo Sedan Kaç Para?

Araba Habercisi Haziran 2020 Sayısını Nerelerden Okurum?

Araba Habercisi Dergisi ikinci yılın beşinci sayısıyla karşınızda. Araba Dergileri arasında 18. sayısına ulaşan Araba Habercisi Dergisi’ni nerelerde okuyabilirsiniz. Google Play ya da App Store’dan Turkcell Dergilik uygulamasını indirerek okuyabilirsiniz. Ben uygulama indirmek istemiyorum diyorsanız Turkcell Dergilik web sitesi üzerinden de okuyabilirsiniz. Araba Habercisi Dergisi ayrıca Dijital basın dergilikte.

Araba Habercisi Haziran 2020 Sayısında Neler Var?

Araba Habercisi Haziran 2020 yine dopdolu içeriğiyle sizleri bekliyor.

Volkswagen’in Yeni Halk Arabası T-Cross SUV dengelerini değiştirecek.

Ford’un merakla beklenen küçük SUV’u Puma Temmuz ayında satışa sunuluyor.

Seat SUV sınıfına Tarraco ile ağırlığına koyacak.

Mazda verdiği sözü tuttu bildik SUV parasına elektrikli SUV satacak.

Elektrikli Peugeot 2008 SUV tutkunlarını elektrik ucuzluğuyla tanıştıracak.

Renault Captur LPG, Hibrit, Benzin, Dizel ne varsa hepsiyle birden geliyor.

Yeni Opel Corsa’yı tüm detaylarıyla test ettik.

Küçük HB sınıfının tartışmasız kralı Yeni Renault Clio ile test sürüşüne çıktık.

Mercedes Benz Yeni E Serisi Ağustos ayında Türkiye yollarına çıkıyor.

Yerli Üretim Hyundai i20 satışa sunulmak için gün sayıyor.

REKLAM

REKLAM

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

OTOMOTİV GAZETE SAYFASI

ikinci el araba pazarı 2024 Mart

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba