LPG Kullanan Otomobiller Günde 50 Kilometre Yol Yapsalar Bile 10 TL Kar Ediyorlarmış!

LPG Ne Kadar Kar Ettiriyor!
LPG Ne Kadar Kar Ettiriyor!

Akaryakıt fiyatlarının artışı araç kullanıcılarını alternatif yakıtlara yönlendiriyor. Çevre dostu ve tasarruf sağlayan LPG’li araçlar 2019 yılı TÜİK verilerine göre otomobillerin yüzde 37’sini oluşturuyor. LPG Taktıran Sürücüler Günde 50 Kilometre Yol Yapsalar Bile 10 TL Kar Ediyorlarmış! Denemedim, bilmiyorum. Bu açıklamalara göre yapılmış bir haber olduğunu hatırlatmak istiyorum. Açıklamalar BRC’nin Türkiye CEO’su Kadir Örücü tarafından yapılan açıklamalardır. LPG Ne Kadar Kar Ettiriyor!

Araba Testleri, Otomobil Testleri, Araba Habercisi Dergisi.

youtube.com/msemedya

Volkswagen Golf 8 mi? Honda Civic mi? Kazananı Her Zaman Olduğu Gibi Siz Belirlediniz!

Her yıl daha fazla sürücünün tercih ettiği LPG ile yüzde 40 civarında tasarruf mümkünmüş. BRC’nin Türkiye CEO’su Kadir Örücü, “Normal şartlarda kilometre başına 50-60 kuruş benzin tüketen bir aracın BRC ile LPG dönüşümünü sağladığımızda kilometre başına yakıtı 25-30 kuruşa düşüyor. Kabaca bir hesaplamayla günde 50 kilometre yapan bir araç sahibi günde 10 liraya varan tasarruf gerçekleştirebiliyor. Bir diğer deyişle köprü geçişinin 10,5 lira olduğu ülkemizde LPG’li araç kullanıcısı köprü geçişini bedavaya getiriyor” şeklinde konuştu. Denemedim, bilmiyorum. Bu açıklamalara göre bir haber olduğunu notlarım arasına eklemek istiyorum. Eğer bu tip bir sisteme geçmek istiyorsanız kendi araştırmanızı ve kendi testinizi yapmanızı tavsiye ederim. Özellikle dönüşüm maliyetlerini de iyi araştırmak gerekiyor.

[irp posts=”8166″ name=”Araba Habercisi Dergisi Ekim Sayısı Çıktı! Teknoloji Dergisi GoToTechno Hediyeli! Dergilik’te!”]

Volkswagen Golf 8 mi? Honda Civic mi? Kazananı Her Zaman Olduğu Gibi Siz Belirlediniz!

LPG Ne Kadar Kar Ettiriyor! Araba Habercisi Dergisi.

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba