Yeni Nissan Qashqai bu mu? Nissan Yeni Qashqai Olarak Bunu Ne Zaman Satacak?

Nissan Ariya Qashqai mi Olacak
Nissan Ariya Qashqai mi Olacak

2020 Qashqai, Yeni Qashqai, Yeni Nissan Qashqai, 2020 Nissan Qashqai, Nissan Ariya Qashqai mi Olacak? Yeni Qashqai Ne Zaman Geliyor?

Nissan tarafından SUV modellerin hızlı bir şekilde yenilenmesine karar verilmişti. Bu yolda ilk olarak yenilenen Nissan Juke markanın en büyük kozu olacak.  Ama rekabetin çok yüksek olduğu Kompakt SUV sınıfında Nissan’ın bir atılım yapması kaçınılmaz bir durum oldu. Nissan yönetimi tarafından Ariya ortaya çıktığında bu model gelecek tasarım anlayışımızı da ifade ediyor dendi. Bu açıklamanın ardından hepimiz Eylül 2020’de tanıtılacak Nissan Qashqai’nin Ariya ile çok benzer belki de aynı olacağını düşünmeye başladık. Nissan yönetiminden de bugüne kadar bu konuda bir yalanlama gelmedi. Umarım böyle olur ve Ariya ile Qashqai tasarımları birbirlerine çok benzer. Nissan Ariya Qashqai mi Olacak?

Instagram Hesabım

Nissan cephesinde çok hızlı gelişmeler olmaya devam ediyor. Markanın satışlarının neredeyse tüm pazarlarda ciddi oranlarda düşmesini ardından Nissan Yönetimi harekete geçti. Her ne kadar Nissan Yöneticileri satış rakamlarını değil sürdürebilir başarının peşindeyiz dese de bunun tersi ataklar gelmeye devam ediyor.

2020 Nissan Qashqai Eylül’de geliyor!

2020 Nissan Qashqai dünya basınında yer alan haberlerden takip ettiğim kadarıyla Eylül ayında yenileniyor. Eylül 2020’de Yenilenecek Olan Nissan Qashqai hemen ardından da tüm pazarlarda satışa sunulacak. Nissan yönetimi dizel yerine hibrit ve elektrikli araçlara yönelecek. Özellikle hibrit seçeneğiyle dizel motorun boşluğunu çok rahat bir şekilde doldurabilir görünüyor.

Dizel Kaç Kuruş Yakıyor? LPG Kaç Kuruş Yakıyor? Benzin Kaç Kuruş Yakıyor?

Burada en önemli konu Nissan yönetiminin bu önemli SUV modeli nasıl yenileyecekleri olacak. Genlerine bağlı kalma yolunu diğer Nissan model yenilemelerine baktığım zaman tercih edeceklerini düşünmüyorum. Bunun yerine Juke ve Micra modellerinde gördüğümüz değişimin izinden gideceklerdir. Ancak bu iki modele göre çok daha iddialı bir tasarım olmalı. Peugeot 3008’in yenilenmesiyle birlikte yaşattığı etkiyi Nissan Qashqai modeli de yaşatmalıdır diye düşünüyordum.

Bu düşüncemin ardından Nissan Ariya ortaya çıktığında Nissan yönetimi işte bizim yeni tasarım anlayışımız bu dedi. Durum böyle olunca hepimiz Yeni Nissan Qashqai’nin Ariya olabileceğini düşündük. Umarım da öyle olur. Nissan Ariya’ya baktığım zaman son derece çekici bir yapısı olduğunu görüyorum. Ona baktığım zaman bu arabayı hemen gidip satın almak isterim. Profil tasarımı biraz daha geliştirilirse Yeni Qashqai yeniden tozu dumana katan bir Kompakt SUV olacaktır. Nissan’ın yeni tasarım anlayışı şövalyelerden ilham alırken bu tasarıma Nissan Shield adı verilmiş durumda.

Nissan Ariya Qashqai mi Olacak?

[irp posts=”16289″ name=”Araba Habercisi Nisan 2020 Sayısı Çıktı! Araba Habercisi Nisan Sayısında Neler Var?”]

Nissan Ariya Qashqai mi Olacak?
Nissan Ariya Qashqai mi Olacak?

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba