Tofaş Bursa Anadolu Arabaları Müzesi Kapılarını sanal ortamda açtı!

Tofaş Bursa Anadolu Arabaları Müzesi, Tofaş Anadolu Arabaları Müzesi Covid 19, Tofaş Anadolu Arabaları Müzesi KoronaVirüs, Tofaş Müzesi Sanal Ziyarete Açıldı.

Tofaş Bursa Anadolu Arabaları Müzesi, yeni bir mobil uygulamayı devreye alıyor. Müze, Android ve IOS işletim sistemlerinde kullanılabilen “Tofaş Müzesi” uygulaması aracılığıyla, ücretsiz olarak ziyaret ediliyor. Müze ve içerisinde yer alan eserlerle ilgili bilgileri keyifli bir anlatım eşliğinde sunuluyor. Bu uygulamayla kültür ve tarih ile ilgilenen her yaştan kitleyi hedefleyen Tofaş Bursa Anadolu Arabaları Müzesi, çocukları da unutmuyor. Yetişkinler ve çocuklar için ayrı ve özel olarak hazırlanan bilgilendirici ve eğlenceli hikayelerle dinlenebiliyor. Tofaş Anadolu Arabaları Müzesi KoronaVirüs.

Instagram Hesabım

Farklı gezi seçenekleri
Geçtiğimiz yıl 90 bin ziyaretçiyi konuk eden Tofaş Bursa Anadolu Arabaları Müzesi’ni, uzaktan dinleyebilecek ziyaretçiler, öğretici olduğu kadar eğlenceli hikayelerle müzeyi keşfetme imkanı elde ediyor. Müze gezisi “Sanal Rehber” yardımıyla seçilen hızlı tur kapsamında 35 dakikada, detaylı tur seçilerek ise yaklaşık 60 dakikada tamamlanabiliyor. Hızlı tur bölümünde, arabacılık ve otomotiv tarihindeki mihenk taşlarına özet niteliğinde bir yolculuk yapılırken; detaylı tur seçeneğinde ise bu bölümler daha uzun ve ayrıntılı olarak ele alınıyor.

Mart ayının son 20 günü 2. El fiyatları % 8 düştü! Fiyatlar yaza kadar düşer!

Tofaş Bursa Anadolu Arabaları Müzesi Çocuklara özel tur!

Tofaş Bursa Anadolu Arabaları Müzesi, çocukları da unutmuyor. Bu uygulama sayesinde okullarına uzaktan eğitimle devam eden çocuklar müzeden de uzak kalmıyor. Çocuk ziyaretçiler için hazırlanan sesli rehber turu seçeneğinde, 20 dakikalık eğlenceli bir anlatım bulunuyor. Özel olarak tasarlanan anlatı seçeneğinde “İlk Oyuncak Araba”, “At Arabaları” gibi farklı konu başlıkları bulunuyor.

[irp posts=”16289″ name=”Araba Habercisi Nisan 2020 Sayısı Çıktı! Araba Habercisi Nisan Sayısında Neler Var?”]

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba