Nissan Navara N-Guard’ı Satışa Sundu! Türkiye’ye Gelir mi?

Nissan Navara N Guard Satışta.

Nissan Navara N Guard, Nissan Navara Yeni Donanım, Yeni Nissan Navara Donanımı, Nissan Navara N Guard Satışta, Nissan Navara N Guard fiyatı.

Nissan Navara’ya eklenen yeni donanım ve özellikler paketi N-Guard aracı baştan aşağıya lüks sınıfa taşımış görünüyor. Nissan Navara N Guard Satışta.

Youtube Kanalımız

Nissan Navara N-Guard Özellikleri Neler?

Nissan Navara üst sınıfa göz kırpan özelliklere sahip oldu. Navara N-Guard popüler siyah, beyaz ve griye katılan bir elektrik mavisi de dahil olmak üzere dört dış boya renk seçeneğiyle geliyor. Deri koltuklar için göz alıcı mavi dikişler, paspas renklerini ön plana çıkaran ayak bölmesi aydınlatması ve dış tasarımda bolca kullanılan çıkartmalarla farklılaşıyor. Bunun yanında süspansiyon sisteminde yapılan ve yalıtım sisteminde de geliştirilen detaylarla en sessiz yaşam alanına sahip Navara modeli de ortaya çıkarılmış.

Yeni Sorento Tanıtıldı! 2020 Kia Sorento Özellikleri Neler?

Nissan Navara N-Guard Motor Seçeneği.

N-Guard, Navara’nın 190HP, 450Nm çift turbo motoruyla birlikte satışa sunuluyor ve 6 ileri vitesli manuel veya 7 vitesli otomatik şanzıman seçenekleriyle satın alınabiliyor. Her iki versiyonda da Navara’nın 4 tekerlekten çekiş sistemi görev yapıyor. Akıllı Acil Durum Frenleme, Akıllı Çevre İzleme Monitörü ve Yokuş Destek Sistemi dahil olmak üzere bir dizi gelişmiş Nissan Akıllı Mobilite teknolojisi de standart olarak sunuluyor. Araçta ayrıca kullanıcı dostu 8 inç ekran, NissanConnect Servisleri, Apple CarPlay ve Android Auto standart donanımlar arasında yer alıyor.

Nissan Türkiye’nin iddialı pickup modeli Navara’nın satış rakamlarını canlandırmak için buna ihtiyacı vardı. Bence çok kısa zamanda bu araç Nissan Türkiye tarafından satışa sunulacaktır. Avrupa yollarına bu ayın sonundan itibaren çıkacak olan Nissan Navara N-Guard Türkiye’de de satışa sunulur.

[irp posts=”14852″ name=”Araba Habercisi Mart 2020 Sayısını Nerelerden Okuyabilirsiniz?”]

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba