Yeni Nissan Qashqai N-TEC Özellikleri Neler?

Nissan Qashqai N-TEC, Yeni Nissan Qashqai, Nissan Micra N-TEC, Nissan X-Trail N-TECH. Nissan Qashqai N-TECH Geliyor.

Nissan, MICRA, QASHQAI ve X-TRAIL modellerini geliştirilmiş tasarımı ve teknolojik özellikleri ile piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Nissan Qashqai N-TECH Geliyor.

Youtube Kanalımız

Nissan N-TECH Nedir?

N-TEC olarak adlandırılan bu özel seri özel ve lüks görünümü ile modellerin segmentlerindeki çıtayı üste çıkartmaktadır. Tüm yeni modellerde iddialı, şık, siyah dış tasarım eklentileri bulunur. Bu sayede sürücüler 2020 yılına sofistike N-TEC MICRA, QASQHAI ve X_TRAIL’in direksiyonunda olabilirler.

Nissan Qashqai N-TECH Geliyor.

N-TEC özel serisi, Nissan Akıllı Mobilite teknolojilerinin yeniliklerini yeni araçlarında sergileyerek sürüşün kalitesini daha da arttıracak. İngiltere’de 26.475 Pound’dan başlayan fiyatları ile yeni QASQHAI N-TEC, tamamen siyah olan 19 inçlik şık jantlar ve karatılmış farları ile alıştığımız QASQHAI modellerine göre çok daha güzel bir tasarıma sahip. Geliştirilmiş olan Tekna sınıfında ayrıca standart olarak gelişmiş ProPILOT sistemi ve Akıllı Park Yardım sistemi bulunmaktadır. Nissan yeni aracına, sürücülerin sürüş keyfini doyasıya yaşaması için Apple CarPlay ve Android Auto sistemleri içeren bilgi-eğlence sistemi de ekledi.

Toyota RAV4 İhtiyacını Karşılamak için Bir Fabrika Daha Açtılar

Nissan X-Trail N-TECH.

Daha fazla alana ihtiyaç duyan sürücüleri için özel olarak geliştirdiği X-TRAIL N-TEC aracı maksimum 5-7 kişilik çok geniş bir alan sağlıyor. İki veya dört tekerlekten çekiş seçenekleri sunan yeni X-TRAIL ayrıca 18 inçlik siyah alaşım jantlara, şık bir sunroofa ve koyu krom v-motion ızgaraya sahiptir. Ayrıca Nissan’ın çok talep gören Güvenlik paketine ek olarak otomatik şanzımana sahip olan modellerinde ProPILOT özelliği de yer alıyor. Yeni Nissan X-TRAIL aracının fiyatlandırması bu ayın sonunda yapılacak.

Nissan Micra N-TECH.

N-TEC ailesinin en küçük üyesi olan MICRA N-TEC, İngiltere’de 16.995 Pound’dan başlayan fiyatlar ile satışa çıkacaktır. Yeni MICRA sportif 17 inçlik alaşım jantlar, parlak şık siyah detaylar ve karatılmış ön sis farları ile siyah temayı sürdürüyor. Nissan MICRA’da NissanConnect bilgi-eğlence sistemi, navigasyon sistemi, park sensörleri ile Apple CarPlay ve Android Auto gibi özellikleri araca standart olarak entegre etmiştir. Yeni Nissan N-TEC serisi bu ayın sonundan itibaren sipariş edilebilir.

[irp posts=”14852″ name=”Araba Habercisi Mart 2020 Sayısı Çıktı! Nerelerden Okuyabilirsiniz?”]

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba