Volkswagen T-Cross Dizel Otomatik Ne Zaman Satılacak?

Volkswagen T-Cross Kaç Para, VW T-Cross TDI DSG, Volkswagen T Cross Dizel Otomatik Geliyor. Volkswagen T Cross Dizel Otomatik Ne Zaman Satılacak?

Volkswagen T Cross Dizel Otomatik Ne Zaman Satılacak?

Youtube Kanalımız

Volkswagen T Cross Dizel Otomatik Ne Zaman Satılacak? T-Cross kaç para olacak?

Volkswagen Grubu’nun uygun fiyatlı araçlarının yükseldiği MQB A0 platformunu kullanıyor. Almanya’da 18.695 Euro başlangıç fiyatına sahip. Almanya’da Polo’nun 14.485 Euro olmasını hesaba katarak bir fiyat tahmini yapabilirsiniz.

Volkswagen T Cross için beklenen özellik geldi. Volkswagen Türkiye yönetimi tarafından Haziran ayında satışa sunulması bekleniyor. Elbette sim kart problemi aşılabilirse.

Volkswagen Grubu Yeni Arabalar Türkiye’ye Neden Gelmiyor?

Doğuş Otomotiv Volkswagen’in En İddialı SUV Modeli olur.

Çok yönlü T-Cross bir yıldan az bir sürede yeni motoru ile çok daha fazla müşteriyi memnun etmeyi başardı. Başlangıçta 95 beygirlik ve 115 beygirlik 1.0 litrelik üç silindirli TSI motorlar kullanılmıştı. Şimdi bunlara ek olarak 1.6 litrelik 95 beygirlik dizel de seçenekler arasına dahil oldu. Volkswagen T Cross Dizel Otomatik Geliyor. Bu motor seçeneğiyle Volkswagen, Türkiye’de en iddialı olacak SUV modeline de sahip olmuş olacak.

Volkswagen T-Cross 1.6 l TDI, 95 PS, 250 Nm, 7 ileri DSG, yakıt tüketimi, şehir içi 4.6, şehirler arası 3,7, 4.3 lt. 0-100 km/s hızlanma 12.5 sn.

Dizelin yanına güçlü karakterli 1.5 litre benzinli ünite de eklendi.

Volkswagen T-Cross 1.5 Özellikleri Neler?

Daha güçlü olan 1.5 litrelik turbo motor seçeneği de yenilikler arasırda. Volkswagen T-Cross 0-100 km/s hızını 8.5 saniye içinde tamamlıyor. Aracın maksimum hızı ise elektronik olarak 200 km/s olarak sınırlandırılmış. Bu yeni motor, SEL ve R-Line donanımlarında sunulacak ve sadece 7 ileri şanzıman ile sunulacak.

Ford Puma Ne Zaman Satılacak Belli Oldu!

Volkswagen SUV serisinin bir parçası olan T-Cross, yakında piyasaya sürülecek olan T-Roc Cabriolet, yeni T-Roc R performans SUV ve yakın zamanda yenilenmiş olan Touareg serisi ile sürekli genişleyen bir aileye katılıyor.

İngiltere’de 1.5 litrelik T-Cross, SEL serisi için 24.910 Pound’dan ve daha sportif olan R-Line için 26.810 Pound’dan başlayan fiyatlarla satışa sunuldu. Her iki versiyonda da park sensörleri, adaptif hız sabitleyici, LED farlar ve 8.0 inçlik Discover navigasyon bilgi-eğlence sistemi standart olarak bulunacak.

Daha sportif bir dış tasarıma sahip olan R-Line modeli, 18 inç Nevada jantlar ve 10.25 inçlik Aktif bilgi ekranı içerir.

Volkswagen T-Cross ürün şefi olan Claire Haynes açıklaması.

T-Cross ürün şefi olan Claire Haynes yaptığı açıklamada, ‘Volkswagen herkes için bir araba yaparak halk arabası yönümüzü yansıtmak istiyoruz. T-Cross farklı değil. Ama çok daha güçlü bir araç isteyenler için üretilmiş bir araç’ dedi.

[irp posts=”14852″ name=”Araba Habercisi Mart 2020 Sayısı Çıktı! Nerelerden Okuyabilirsiniz?”]

REKLAM

REKLAM

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

OTOMOTİV GAZETE SAYFASI

ikinci el araba pazarı 2024 Mart

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba