En Hızlı Önden Çeker’in Fiyatı Açıklandı! Üzgünüz Sadece 500 Tane Var!

Renault Megane RS Trophy Fiyatı
Renault Megane RS Trophy Fiyatı

Renault, yüksek performanslı efsanevi ‘hot hatch’ modeli Megane R.S Trophy-R’ın satış fiyatını açıkladı. Renault Megane R.S. Trophy-R, dünyaca ünlü Nürburgring pistinde rekor kırarak en hızlı önden çeker araba ünvanına sahip oldu. Renault Megane RS Trophy Fiyatı.

Araba Testleri, Otomobil Testleri, Araba Habercisi Dergisi

youtube.com/msemedya

Dünya çapında sadece 500 adet üretilecek modelin çoğu satışa çıkmadan sipariş edilmiş durumda. Renault Motorsport imzasının Renault’un modellerine kattığı değer hiç şüphesiz ki oldukça fazla. Renault Megane R.S. Trophy-R’in İngiltere fiyatı 51.140 Sterlin’den başlıyor. Eşsiz performansını daha da iyi hale getirmek için sunulan Karbon ve Nürburgring opsiyonel paketleri de tercih edilebiliyor.

Renault Megane R.S. Trophy-R’in kaputunun altında 1.8 litrelik 300 beygirlik bir makina yatıyor. Akrapovic egzoz sistemi, Brembo frenler, Öhlins amortisörler ve Sabelt koltuklar gibi özellikler ile de göze çarpıyor. Standart R.S. versiyonuna göre 130 kg. ağırlığı azaltılmış. Renault Sport için özel olarak geliştirilen Bridgestone Potenza S007 lastikler, 19 inçlik Fuji Light jantlarla ışıldıyor.

İç mekanda ise Sabelt koltuklar, Alcantara kaplı direksiyon simidi ve 7 inçlik R-LINK multimedya ekranı sunuluyor. Kırmızı dikişler ve detaylarla sportif havayı daha da ön plana çıkaran tasarım detaylarıyla Renault Megane R.S. Trophy-R iç mekanıyla da sürücüsüne dinamik hissettirmeyi başarıyor.

Renault Megane R.S. modelinin özel bir versiyonu olan Trophy-R sınırlı sayıda üretilecek olması ve bir rekortmen olması sebebiyle şimdiden koleksiyonerler ve motorsporları severlerin gözdesi olmuş durumda. Fiyat etiketiyle neredeyse bir süper spor araba fiyatına yaklaşıyor olması dezavantaj gibi görünse de Renault Motorsport’un geliştirdiği modellerin hayran kitlesi oldukça fazla. Bakalım bu model için Türkiye siparişleri var mı?

Renault Megane RS Trophy Fiyatı. Araba Habercisi Dergisi.

[irp posts=”4387″ name=”En Çok Dikkatimizi Çeken Elektrikli Arabalardan 5 Tanesini Seçtik! İşte Özellikleriyle Onlar!”]

Yeni Peugeot 208’in İngiltere Fiyatları Açıklandı! İşte 2020 Peugeot 208 Fiyatları!

Renault Megane Rekorları, HB Spor Arabalar, HB Spor Araçlar, Araç Testleri, Araba Testleri, Otomobil Testleri. Araba Dergileri, Otomobil Dergileri. Araba Karşılaştırmaları, Otomobil Karşılaştırmaları. Araç Karşılaştırmaları.

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba