Bu Renault’nun Boyunu Uzatabiliyorsunuz! Hayal değil gerçek!

Renault MORPHOZ Ne Zaman Çıkacak?
Renault MORPHOZ Ne Zaman Çıkacak?

Renault Morphoz, Renault MORPHOZ Konsept, Renault MORPHOZ Ne Zaman Çıkacak, Renault MORPHOZ Özellikleri Neler, Elektrikli Renault MORPHOZ Menzil.

Renault MORPHOZ Konsept geleceğin arabası işte böyle özelliklere sahip olmalı dedirtiyor. Renault MORPHOZ Ne Zaman Çıkacak?

Youtube Kanalımız

Renault MORPHOZ Ne Zaman Çıkacak?

Renault MORPHOZ Ne Zaman Çıkacak? Bu arabanın hayal olmadığı gerçek olacağı ve 2025 yılında yollara çıkacağı söyleniyor. Gelecek böyle olursa arabaların boyunu istediğimiz kullanıp şekline göre uzatıp kısaltabileceğiz. Renault’nun elektrikli Morphoz modeli şekil değiştiren bir araba.
Geleceğin otomobili işte budur. İlk kez gelecek konusunda beni heyecanlandıran bir araba görüyorum.
Şehir modunda 4,4 m uzunluğunda ve 400 km menzil sunuyor.
Seyahat modunda, 4,8 m uzunluğa çıkıyor genişliyor ve ek pillerle menzil 700 km’ye çıkıyor

Renault MORPHOZ, Marka’nın 2025 yılı sonrasına yönelik kişisel ve paylaşılabilir elektrikli mobilite vizyonunu yansıtıyor. İttifak’ın yeni modüler CMF-EV elektrik platformunu sayesinde otomobil, güç, kapasite ve menzilin yanı sıra kullanıcı seçenekleri ve bagaj hacmi bakımından da pek çok farklı konfigürasyon sunuyor.

Renault Grubu Tasarım Direktörü Laurens Van den Acker: “MORPHOZ konsept modeli, cesur modülaritesi, yenilikçi tasarımı, paylaşım ve değişimi kolaylaştıran kullanıcı merkezli yapısıyla, Renault tasarımının yeni LIVINGTECHTM felsefesini mükemmel bir şekilde yansıtıyor. Teknoloji, tüm biçimleriyle (tasarım, araç üstü sistemler, bağlanabilirlik, iç mekan düzeni) araç kullanıcılarına yeni bir yolculuk deneyimi sunuyor. MORPHOZ konsepti gerçek bir yaşam deneyimi” diyor.

Benzine İkinci Kez 51 Kuruş İndirim Yapıldı! Ne Zaman Geçerli Olacak?

Renault MORPHOZ, ihtiyaçlara göre kişiselleştirilebilen modüler bir otomobil. Sürüş halindeyken bile indüksiyon yöntemi ile şarj edilen, %100 elektrikli uyarlanabilir bir crossover konsept modeli. 3. seviye otonom sürüş ile donatılan; 2017 yılında tanıtılan SYMBIOZ konsepti gibi, özel paylaşım işlevleri sunan kişisel kullanıma yönelik bir otomobil.

Renault MORPHOZ “Şehir” versiyonu, 40 kWh akü kapasitesiyle, günlük kullanımlar için yeterli olan 400 km menzile sahip. Bu akü kapasitesi, kullanıcı ihtiyaçlarının %90’ından fazlasını karşılayacak belli bir esneklik de sunuyor. Daha uzun mesafeler söz konusu olduğunda karşılanamayan %10’luk kısım için, MORPHOZ ek bir Seyahat Menzili Artırma akü paketiyle donatılabiliyor. Araç özel bir istasyonda “Seyahat” moduna dönüştürülüyor ve sadece birkaç saniye içinde otomobile 50 kWh kapasiteli pil takılarak menzili 700 km’ye çıkıyor.

Volkswagen T-Cross Dizel Otomatik Ne Zaman Satılacak?

Renault MORPHOZ’un bagajı, “Şehir” modunda içeri doğru çekilip arka çıkıntısı azaltılarak sürüş ve park etmeyi kolaylaştırıyor. “Seyahat” modunda ise bagaj uzatılmış aerodinamik bir şekil alıyor. Bu dönüşüm gerçekleştirilirken, model ismi de tamponda gösteriliyor. Bu sayede Renault Morphoz uzun ya da kısa boylu olarak kullanılabiliyor. Renault MORPHOZ konseptinde indüksiyonlu şarj modu bulunuyor. Şarj işlemi belli bir yerde (evde veya açık otoparkta) ya da bu teknolojiyle donatılmış yollarda sürüş halindeyken gerçekleştiriliyor.

Renault Morphoz Boy Atma Videosu 🙂

Araba Habercisi Mart 2020 Sayısını Nerelerden Okurum?

Araba Habercisi Dergisi ikinci yılın ikinci sayısıyla karşınızda. Araba Dergileri arasında 15. sayısına ulaşan Araba Habercisi Dergisi’ni nerelerde okuyabilirsiniz. Google Play ya da App Store’dan Turkcell Dergilik uygulamasını indirerek okuyabilirsiniz. Ben uygulama indirmek istemiyorum diyorsanız Turkcell Dergilik web sitesi üzerinden de okuyabilirsiniz. Araba Habercisi Dergisi’ni okumak için bir diğer adres ise Dijital Basın web sitesi. Her şey yolunda giderse herkese Nisan sayısı itibariyle bir sürprizim olacak.

[irp posts=”14852″ name=”Araba Habercisi Mart 2020 Sayısı Çıktı! Nerelerden Okuyabilirsiniz?”]

Renault MORPHOZ Ne Zaman Çıkacak?

Renault MORPHOZ Ne Zaman Çıkacak?

Renault MORPHOZ Ne Zaman Çıkacak?

Renault MORPHOZ Ne Zaman Çıkacak?

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba