Renault Nissan Ortaklığı Bitiyor! İkisi de Yeni Ortak Bulacak!

Renault Nissan ittifakı, Renault Nissan ortaklığı, Renault Nissan Ayrılıyor. Aslında sürpriz bir haber değil. Bir yıldır bu ittifak çatladı çatlayacak şeklinde ilerliyor. Nissan tarafının Carlos Ghosn olayları başlamadan bile ayrılmak için araştırmalar yaptığı iddia ediliyor. Renault Nissan Ortaklığı Bitiyor mu?

Youtube Kanalımız.

[irp posts=”11831″ name=”Araba Habercisi Ocak Sayısı Test Yıllığı Olarak Çıktı!”]

Renault Nissan Ortaklığı Bitiyor mu?

Nissan Ortaklığı bitirmek istiyor.

Carlos Ghosn Lübnan’daki evinde yaptığı basın toplantısında ben kalsaydım Renault, Fiat Chrysler ile birleşirdi demişti. Otomotiv sektöründe de tüm beklentiler bu yöndeydi ancak FCA, PSA Grubu ile birleşti. Carlos Ghosn ile ilgili yaşanan gelişmelerin tuz biber ektiği Renault Nissan ittifakında yolun sonuna gelinmiş görünüyor. Nissan cephesi ayrılık için araştırmalarını hızlandırmış. Bugün otomotiv sektörünün gözü ittifaktan gelecek haberlere çevrilmiş durumda. Gazetelerde çıkan iddialara göre ikilinin ortaklığı koptu kopacak.

Peugeot 208 mi? Opel Corsa mı? Toyota Yaris mi? Renault Clio mu?

Bu ayrılık Renault Grubu’na yarar.

Benim için asıl önemli olan Renault ve Nissan ortaklığının bitmesinin ardından olacaklar. Çünkü iddialara göre hem Nissan hem de Renault kendilerine yeni ortaklar bulacak. Bu ortakların kimler olabileceği yönünde hepimizin tahminleri olacaktır. Ancak Renault Grubu’nun çok daha karlı çıkacağı bir ortaklığa doğru adım atacağını düşünüyorum. Nissan’ın sürekli olarak azalan satışları ve şimdilik çıkış yolunun görünmüyor olması elini zorlaştıracaktır.

Renault Nissan Ortaklığı Sona mı geldi?

Opel Ocak 2020 Kampanya Detayları Açıklandı! İddialılar.

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba