116 Yıllık Rolls Royce Tarihinde Görülmemiş Olay!

Rolls Royce Satış Rakamları 2019.
Rolls Royce Satış Rakamları 2019.

Rolls Royce, Rolls Royce Satış Rakamları. Rolls-Royce Motor Cars 2019 yılında, yıllık satış rekoru kırdı ve şirketin 116 yıllık tarihinde rastlanmamış bir küresel performans gösterdi. 2018’de yakalanan bir önceki rekor rakamdan % 25 artışla, dünya çapında 50’den fazla ülkedeki müşterilere toplam 5.152 otomobil teslim edildi. Rolls Royce Satış Rakamları 2019.

Araba Dergisi, Araba Testi, Otomobil Testi.

youtube.com/msemedya

Rolls-Royce Motor Cars CEO’su Torsten Müller-Ötvös

Rekor satış sonuçları hakkında yorum yapan Rolls-Royce Motor Cars CEO’su Torsten Müller-Ötvös, “Bu performans, önceki yılın satış başarısından tamamen farklı bir büyüklüğe sahip. Bu olağanüstü sonuçları kutlarken, markamızı az bulunur ve kişiye özel tutmak için müşterilerimize verdiğimiz sözün farkındayız. 2019’da% 25 büyüme sağladığımız için mutlu ve gururluyuz. Geçen yıl Cullinan SUV için dünya çapında aldığımız talep bu başarıyı sağladı ve 2020’de istikrar kazanması bekleniyor. Ürünlerimizin kalitesi ve bütünlüğü, müşterilerimizin inancı ve tutkusu ve her şeyden önce, Goodwood’daki ve dünyanın dört bir yanındaki Rolls-Royce Home ve özel global bayi ağımızdaki olağanüstü ekibimizin beceri, özveri ve kararlılığının ürünüdür.”

Rolls Royce Ghost’a Veda!

2019, Hayalet üretiminin sonunu getirdi. 11 yıllık yaşam döngüsü boyunca – herhangi bir otomobil için gerçekten dikkat çekici bir rekor – sadece Goodwood döneminin değil, markanın tüm tarihinde en çok satan Rolls-Royce oldu. Ghost’un ticari başarısı Rolls-Royce’u üretimini arttıracak ve bugün olduğu gibi gerçekten global bir marka haline getirecek büyük yatırımlar yapacak bir konuma getirdi. Ghost’un halefi, beş yıllık geliştirmeden sonra 2020’nin ortalarında piyasaya sürülecek. Dördüncü çeyrekten itibaren piyasada bulunabilirlikle, halef, Ghost adını ve şirketin kendisini, tasarım, mühendislik, malzeme ve sürüş dinamiklerinde yeni mükemmellik ve hırs yüksekliğine yükseltir.

Rolls Royce Satış Rakamları 2019.

2019 Yılında En Çok Hangi Sedan Sattı? İşte İlk 20!

[irp posts=”14852″ name=”Araba Habercisi Mart 2020 Sayısı Çıktı! Nerelerden Okuyabilirsiniz?”]

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba