Periyodik bakım sırasında kullanılan malzemelerin fiyatını bilenler bu kampanyayı kaçırmaz! İşte önemli fırsat!

RS Servis Periyodik Bakım Fırsatı
RS Servis Periyodik Bakım Fırsatı

Periyodik bakım sırasında kullanılan malzemelerin fiyatını bilenler bu kampanyayı kaçırmaz! İşte RS Servis’in önemli fırsatı! Bayram öncesi arabasına bakım yaptıracaklar bu fırsat kaçmaz! İşte periyodik bakımda RS Servis tarafından açıklanan fiyat! RS Servis Periyodik Bakım Fırsatı.

Instagram Hesabım

Türkiye’nin en büyük otomotiv şirketlerinden RS Otomotiv Grubu, bahar aylarına özel bir kampanyayı devreye aldı. 3 yaş ve üzeri otomobillerde geçerli olan periyodik bakım kampanyası kapsamında, RS Servis’te onaylı motor yağı, yağ filtresi, hava filtresi, polen filtresi, cam suyu değişimi, mekanik check-up ve elektronik arıza tespiti gerçekleştiriliyor.

Üstelik kampanya dahilinde ücretsiz olarak klima bakımı ve havalandırma kanalları dezenfeksiyonu da yapılıyor. RS Servis uzmanları, bayram tatili öncesinde mutlaka otomobil sahiplerinin periyodik bakım ve kontrolleri yaptırmasını öneriyor.

Otomobil kullanımının arttığı günümüzde, periyodik bakımların büyük önem kazandığına dikkat çeken RS Servis, sürücülere nefes aldıracak bakım kampanyasını hayata geçirdi. Özellikle bayram tatili öncesinde tüm bakım ve kontrollerin gerçekleştirilmesi tavsiye edilirken, yapılan bakımların otomobilin ömrünü uzattığına ve ikinci el değerini koruduğuna da dikkat çekiliyor. Kampanya ile birlikte sadece 850 TL+KDV’ye, tüm 3 yaş ve üstü otomobillerde periyodik bakım gerçekleştirilebiliyor.

Bence bilgi alınmalı.

İletişim Hattı 0212 652 1010 Whatsapp İletişim Hattı 0553 577 6666

Opel Türkiye’nin Mayıs atağı başlıyor! Önce Grandland ardından Yeni Opel Astra Satışa Sunuluyor!

Araba Habercisi Nisan 2022 Sayısını Nerelerden Okurum? Tüm sayıları nerelerden okurum?

Araba Habercisi Dergisi’nin Nisan 2022 sayısı çıktı. 1992 yılından beri otomotiv gazetecisi olan Murat Tosun’un yönetiminde hazırlanan dergi nerelerden okunabiliyor?

Araba Habercisi Dergisi 39. sayısıyla karşınızda. Araba Dergileri arasında 39. sayısına ulaşan Araba Habercisi Dergisi’ni nerelerde okuyabilirsiniz.

Google Play ya da App Store’dan Turkcell Dergilik uygulamasını indirerek okuyabilirsiniz. Ben uygulama indirmek istemiyorum diyorsanız Turkcell Dergilik web sitesi üzerinden de okuyabilirsiniz.

Araba Habercisi Dergisi’ni Türk Telekom üzerinden okumak isteyenlerse Türk Telekom e dergi uygulamasını indirerek okuyabilir. Türk Telekom e dergi uygulaması hem App Store hem de Google Play üzerinden indirilebiliyor.

Dergimiz ayrıca dünyanın en büyük dijital dergi platformu Magzter üzerinden de yayınlanıyor. Uluslararası dergi platformu Magzter’e web sitesi ya da Google Play ve App Store’dan Magzter uygulamasını indirerek ulaşabilirsiniz.

Yeni Peugeot 308 Türkiye’de ne zaman satışa sunulacak? Bu sorunun cevabını Peugeot Türkiye verdi!

RS Servis Periyodik Bakım Fırsatı.

RS Servis Periyodik Bakım Fırsatı

RS Servis Periyodik Bakım Fırsatı.

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba