Şubat ayında 10 yaş üzeri ikinci el otomobil satışları artmış! Ben değil sarı sayfanın Şubat raporu söylüyor!

İkinci el otomobil fiyatları 2022
İkinci el otomobil fiyatları 2022

Şubat ayında ikinci el otomobil satışları artmış! Ben değil sarı sayfa söylüyor! İşte o açıklamanın tamamı! Sahibinden ikinci el fiyatları Mart.

Instagram Hesabım

sahibinden.com verilerinden hazırlanan sahibindex Şubat Vasıta raporuna göre yayından kaldırılan ilanlarda, 10 yaş ve üstü araçların payında artış gözlemlendi. Ayın en çok ilan verilen kategorisi Otomobil oldu. Otomobili; Minivan & Panelvan, Arazi/ SUV & Pick-up, Ticari Araçlar ve Motosiklet takip etti. Otomobil satış oranında ise Ocak ayına göre bir miktar artış gözlemlendi.

Marka & Model sıralamasında ilk sırayı Renault – Clio aldı. Sıralama, Volkswagen Passat Renault – Megane, Opel – Astra ile devam etti. Toyota – Corolla ise 5. sıradan listeye girdi. En çok ilanı verilen Arazi/ SUV & Pick-up markası değişmedi ve yine Nissan oldu.

Toyota Türkiye Fabrikası bugün çip krizi nedeniyle üretime ara verdi! Fabrika ne zaman açılacak?

sahibindex Vasıta raporuna göre Şubat ayında en çok beyaz, siyah, gri, gümüş gri ve kırmızı renkli, yakıt türü dizel olan ve 2016 model yılı olan araçların ilanı yayınlandı. Tüm ilanlar arasında araçların %32,7’si 0 – 100bin kilometre aralığında yer aldı. İlanların %13,9’u ise 100.001 – 150.000 TL aralığında satışa sunuldu.

sahibinden.com’da Şubat ayında ilan bakanların en çok ilgisini çeken marka sıralamasında ise liderlik Renault’nun oldu; sıralama Volkswagen, BMW, Mercedes – Benz ve Fiat şeklinde devam etti.

Araçlar en çok gece 22:00-23:00 aralığında incelendi, ilanlara ortalama bakılma süresi ise 9 dakika 36 saniye.

Ben değil ikinci elin CEO’su söylüyor! Bu ay taşıt kredilerinin faiz oranlarında bir düşüş beklentisi var!

Araba Habercisi Mart 2022 Sayısını Nerelerden Okurum? Tüm sayıları nerelerden okurum?

Araba Habercisi Dergisi’nin Mart 2022 sayısı çıktı. 1992 yılından beri otomotiv gazetecisi olan Murat Tosun’un yönetiminde hazırlanan dergi nerelerden okunabiliyor?

Araba Habercisi Dergisi 38. sayısıyla karşınızda. Araba Dergileri arasında 38. sayısına ulaşan Araba Habercisi Dergisi’ni nerelerde okuyabilirsiniz.

Google Play ya da App Store’dan Turkcell Dergilik uygulamasını indirerek okuyabilirsiniz. Ben uygulama indirmek istemiyorum diyorsanız Turkcell Dergilik web sitesi üzerinden de okuyabilirsiniz.

Araba Habercisi Dergisi’ni Türk Telekom üzerinden okumak isteyenlerse Türk Telekom e dergi uygulamasını indirerek okuyabilir. Türk Telekom e dergi uygulaması hem App Store hem de Google Play üzerinden indirilebiliyor.

Araba Habercisi Dergisi Mart 2022 sayısı ayrıca diğer tüm sayılarıyla birlikte Dijital basın dergilikte.

Sahibinden ikinci el fiyatları Mart.

İkinci el otomobil fiyatları 2022

Sahibinden ikinci el fiyatları Mart.

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba