Sarı sayfaya soruşturma açıldı! Soruşturmayı hakim durumu kötüye kullanmaktan dolayı Rekabet Kurulu açtı!

Sahibinden Rekabet Kurulu Soruşturma.
Sahibinden Rekabet Kurulu Soruşturma.

Sarı sayfaya soruşturma açıldı! Soruşturmayı hakim durumu kötüye kullanmaktan dolayı Rekabet Kurulu açtı! Sahibinden Rekabet Kurulu Soruşturma.

Instagram Hesabım

Bu haberi bugün Hürriyet Gazetesi’nin internet sitesinde okudum. Başlık aynen şu şekildeydi: “Sahibinden.com’a soruşturma açıldı.”

Son dönemlerde sıklıkla sizlerin sarı sayfa olarak adlandırdığı sahibinden internet sitesiyle ilgili yorumlar karşıma geliyordu.

Siteye baktığım zaman otomobil satan markaların açıkladığı resmi sıfır kilometre otomobil fiyatlarının çok üzerinde olan sıfır kilometre otomobil ilanları da benim dikkatimi çekiyordu.

Rekabet Kurulu bu tip bilgileri takip ederek sahibinden internet sitesi hakkında bir ön araştırma yaptı. Bu ön araştırmanın ardından elde eden bilgilere dayanarak sahibinden hakkında soruşturma açılmasına karar verdi.

Haberde şu detaylara yer verilmişti: “Soruşturmaya neden olarak da şirketin sahip olduğu hakim durumunu aşırı fiyat kullanmak suretiyle kötüye kullanması olarak belirtildi.

Ön araştırmada elde edilen bilgi, belge ve yapılan tespitleri 30.06.2022 tarihli toplantısında müzakere eden Rekabet Kurulu, bulguları ciddi ve yeterli bularak Sahibinden Bilgi Teknolojileri Paz. ve Tic. A.Ş. hakkında soruşturma açılmasına, 22-29/469-M sayı ile karar verdi.”

Kemal Kılıçdaroğlu: İkinci el araba parasına, sıfır araba aldıracağım! Araba vergileri 4’te 1’e düşecek!

Araba Habercisi Yaz Sayısını Nerelerden Okurum? Tüm sayıları nerelerden okurum?

Araba Habercisi Dergisi’nin Yaz 2022 sayısı çıktı. 1992 yılından beri otomotiv gazetecisi olan Murat Tosun’un yönetiminde hazırlanan dergi nerelerden okunabiliyor?

Araba Habercisi Dergisi 42. sayısıyla karşınızda. Araba Dergileri arasında 42. sayısına ulaşan Araba Habercisi Dergisi’ni nerelerde okuyabilirsiniz.

Google Play ya da App Store’dan Turkcell Dergilik uygulamasını indirerek okuyabilirsiniz. Ben uygulama indirmek istemiyorum diyorsanız Turkcell Dergilik web sitesi üzerinden de okuyabilirsiniz.

Araba Habercisi Dergisi’ni Türk Telekom üzerinden okumak isteyenlerse Türk Telekom e dergi uygulamasını indirerek okuyabilir. Türk Telekom e dergi uygulaması hem App Store hem de Google Play üzerinden indirilebiliyor.

Dergimiz ayrıca dünyanın en büyük dijital dergi platformu Magzter üzerinden de yayınlanıyor. Uluslararası dergi platformu Magzter’e web sitesi ya da Google Play ve App Store’dan Magzter uygulamasını indirerek ulaşabilirsiniz.

Cumhurbaşkanına ÖTV oranlarını 3 katına kadar artırma veya sıfıra indirme yetkisi resmen yayınlandı!

Araba Habercisi Dergisi Yaz 2022 Sayısı’nda neler var?

Sahibinden Rekabet Kurulu Soruşturma.

Siz isterseniz yine de önce boyaya bakın!

Yeni Suzuki S-CROSS Türkiye Yollarına Çıktı!

Yeni MG ZS EV Son Çeyrekte Türkiye’de satışa sunuluyor.

Hoşça kal Kadjar Merhaba Austral.

Audi A6 Avant e-tron concept gösterildi!

Ateş gibi araba: Mazda 3.

Yeni Dacia Duster hiç olmadığı kadar güçlü.

Renault MORPHOZ gerçek oldu.

Elektrikli araçların menzilinde devrim: Mercedes Vision EQXX.

Sahibinden Rekabet Kurulu Soruşturma.

Sahibinden Rekabet Kurulu Soruşturma.

Sahibinden Rekabet Kurulu Soruşturma.

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba