Stellantis 2022 İlk Yarı Finansal Sonuçlarını Açıkladı! 88 milyar Euro net gelir 8 milyar Euro net kâr!

Stellantis Grubu 2022 finansal sonuçlar.
Stellantis CEO’su Carlos Tavares

Stellantis 2022 İlk Yarı Finansal Sonuçlarını Açıkladı! 88 milyar Euro net gelir 8 milyar Euro net kâr! Stellantis Grubu 2022 finansal sonuçlar.

Instagram Hesabım

Yapılan açıklamada Stellantis yönetimi tarafından şu bilgilere yer verildi. Grup yılın ilk yarısında, güçlü net fiyatlandırma, uygun araç çeşitliliği ve olumlu kur etkisiyle 2021’in ilk yarı Pro Forma rakamlarına kıyasla %17 artışla 88 milyar Euro net gelir elde etti. Stellantis yılın ilk yarısını 8 milyar Euro net kâr ve 5,3 milyar Euro endüstriyel serbest nakit akışı ile tamamladı. Bu süreçte hem yaptığı ortak çalışmalar hem de elektrikli araç yatırımlarıyla dikkatleri üzerine toplayan Stellantis’in global BEV satışları yaklaşık %50 arttı. Böylece EU30 BEV satışlarında liderler arasında yer aldı.

Dare Forward 2030 (2030’a Cesaretle) stratejik planı tüm hızıyla süren Stellantis bu stratejisini batarya elektrikli (BEV), şarj edilebilir hibrit (PHEV) ve yakıt hücreli elektrikli araçları içeren düşük emisyonlu araçların (LEV) rekor kârlılığı ve hızlanan satışlarıyla destekliyor.

Stellantis CEO’su Carlos Tavares, “Zorlu bir küresel ortamda, olağanüstü bir performans sergileyerek ve cesur elektrikliye geçiş hamlemizi uygulayarak ‘Dare Forward’ stratejik planımız doğrultusunda ilerliyoruz. Çalışanlarımızın esnekliği, çevikliği ve girişimci zihniyeti ve yenilikçi ortaklarımızla birlikte Stellantis’i geleceğe uygun, sürdürülebilir bir mobilite teknolojisi şirketine dönüştürüyoruz. Tüm Stellantis çalışanlarına bağlılıkları ve bu sonuçlara sağladıkları katkılar için en içten teşekkürlerimi sunarım” şeklinde konuştu.

Sarı sayfa sahibinden internet sitesinde bugün 747.281 adet vasıta ilanı var! 15 günde artış 80.721 adet!

Araba Habercisi Yaz Sayısını Nerelerden Okurum? Tüm sayıları nerelerden okurum?

Araba Habercisi Dergisi’nin Yaz 2022 sayısı çıktı. 1992 yılından beri otomotiv gazetecisi olan Murat Tosun’un yönetiminde hazırlanan dergi nerelerden okunabiliyor?

Araba Habercisi Dergisi 42. sayısıyla karşınızda. Araba Dergileri arasında 42. sayısına ulaşan Araba Habercisi Dergisi’ni nerelerde okuyabilirsiniz.

Google Play ya da App Store’dan Turkcell Dergilik uygulamasını indirerek okuyabilirsiniz. Ben uygulama indirmek istemiyorum diyorsanız Turkcell Dergilik web sitesi üzerinden de okuyabilirsiniz.

Araba Habercisi Dergisi’ni Türk Telekom üzerinden okumak isteyenlerse Türk Telekom e dergi uygulamasını indirerek okuyabilir. Türk Telekom e dergi uygulaması hem App Store hem de Google Play üzerinden indirilebiliyor.

Dergimiz ayrıca dünyanın en büyük dijital dergi platformu Magzter üzerinden de yayınlanıyor. Uluslararası dergi platformu Magzter’e web sitesi ya da Google Play ve App Store’dan Magzter uygulamasını indirerek ulaşabilirsiniz.

Arka arkaya otomobillerdeki ÖTV ile ilgili açıklamalar geldi! Gündemimizde yok! ÖTV’yi düşüreceğiz!

Araba Habercisi Dergisi Yaz 2022 Sayısı’nda neler var?

Stellantis Grubu 2022 finansal sonuçlar.

Siz isterseniz yine de önce boyaya bakın!

Yeni Suzuki S-CROSS Türkiye Yollarına Çıktı!

Yeni MG ZS EV Son Çeyrekte Türkiye’de satışa sunuluyor.

Hoşça kal Kadjar Merhaba Austral.

Audi A6 Avant e-tron concept gösterildi!

Ateş gibi araba: Mazda 3.

Yeni Dacia Duster hiç olmadığı kadar güçlü.

Renault MORPHOZ gerçek oldu.

Elektrikli araçların menzilinde devrim: Mercedes Vision EQXX.

Stellantis Grubu 2022 finansal sonuçlar.

Stellantis Grubu 2022 finansal sonuçlar.
Stellantis CEO’su Carlos Tavares

Stellantis Grubu 2022 finansal sonuçlar.

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba