Telefonla Sipariş Vererek Satın Alınan Tesla Model 3’de Autopilot Standart Oldu!

Tesla Model3 AutoPilot
Tesla Model3 AutoPilot

Tesla, resmi web sitesinden yaptığı açıklamayla Model 3 donanımına güncelleme yaptı. Güncelleme öncesi opsiyonel olarak sunulan Tesla’nın meşhur Autopilot özelliği artık standart olarak sunulacak. Tesla Model3 AutoPilot

Araba Dergisi, Araba Test, Araba Sürüş, Araba Haber, Kullanılmış Araba, Sahibinden Araba, İkinci El Araba, Tesla Yorum, Tesla Haber, Tesla Model 3 Özellikler

Araba Habercisi Dergisi

youtube.com/msemedya

Model 3 Standard Plus donanımının fiyatı 37.500 $ iken, Autopilot opsiyonu için de 3.000 $ ek ücret ödeniyordu. Toplamda 40.500 $ ödenen Autopilotlu Model 3 için 1.000 $ indirim yapılarak fiyatı 39.500 $ olarak belirlenmiş.

[irp posts=”3625″ name=”Dergimiz Araba Habercisi Dergisi Nisan Sayısı’nı İndirmek İçin Turkcell Dergilik Linki Burada!”]

Autopilot özelliğinin önemine de değinen Tesla, Autopilot devredeyken kaza riskinin ciddi oranda düştüğünü belirtiyor. Ayrıca aldıkları geri dönüşler sonucunda, Autopilot özellikle yoğun trafikte de sürüş konforunu artıran bir özellik olarak karşımıza çıkıyor.

Tesla Model 3 siparişlerinin ise sadece telefonda veya bayiye giderek verileceği belirtildi. Tesla, Model 3’de iki paket seçeneği sunuyor. Bunlar, Standard ve Standard Plus. Tesla, Standard versiyonunun Standard Plus versiyonunun kısıtlı yazılıma sahip versiyonu olduğunu belirtiyor. Tesla’nın dahili müzik servisi, trafik yoğunluğunu gösteren navigasyonu ve ısıtmalı koltuklar gibi özellikleri Standard Plus versiyonunda sunuyor. Kullanıcılarına seçme konforunu en üst seviyede yaşatmayı hedefleyen Tesla, versiyonlar arası yükseltme ve düşürme seçeneği de sunuyor. Daha önceden Standard paket almış Model 3 sahipleri aradaki 3.000 $’lık farkı ödeyerek araçlarını Standard Plus’a yükseltebiliyor. Aynı şekilde Standard Plus sahipleri ise Standard versiyona düşürerek daha önce ödedikleri ek ücreti geri alabiliyor.

[irp posts=”3885″ name=”Alfa Romeo’nun İlk Kompakt SUV’u Cenevre’den Sonra Milano’da da Işıldıyor”]

Tesla Model3 AutoPilot

Araba Habercisi Dergisi

Murat Tosun Mercedes CLS 400d’yi test etti!

 

Tesla Model3 AutoPilot, Tesla Yorum, Araba Dergisi, Araba Test, Araba Haber, Araba Sürüş, Kullanılmış Araba, Sahibinden Araba, İkinci El Araba

*****

Tesla Model 3’e Dişli Rakip Geldi: Elektrikli BMW i4! Bu Yeni Araba 600 kilometre menzil sunuyor!

Sedan model, BMW’nin 5. jenerasyon eDrive teknolojisini kullanarak Avrupa’nın yeni WLTP test standartlarına göre 600 km’lik menzil sunuyor. Bu mesafe de rakiplerine kıyasla oldukça yüksek bir değer olarak göze çarpmakta.

BMW, i4’ün elektrik motorunun, bataryalarının, elektronik sisteminin ve süspansiyon sisteminin üstün kış koşullarının etkin olduğu Kuzey Kutbu’na yakın Arjeplog’da yer alan test merkezinde test etti.

BMW i4 0-100 hızlanmasını sadece 4 sn’de tamamlarken son hızı da 200 km/s ile sınırlandırılmış. BMW, i4 modelini, 3 serisini de ürettiği Münih fabrikasında üretecek.

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba