Yerli Otomobil Togg Gemlik Kampüsü açıldı! TOGG Yerli Otomobil modelleri ne zaman satılacak?

Togg Gemlik Kampüsü Açıldı 29 Ekim.
Togg Gemlik Kampüsü Açıldı 29 Ekim.

Yerli Otomobil Togg Gemlik Kampüsü açıldı! TOGG Yerli Otomobil modelleri ne zaman satılacak? Togg Gemlik Kampüsü Açıldı 29 Ekim.

INSTAGRAM HESABIM

“Bir otomobilden fazlası” için yola çıkan Togg, 18 Temmuz 2020 tarihinde inşaatına başlanan Togg Teknoloji Kampüsü’nü, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda törenle açtı. Açılışta, ayrıca Togg’un ilk akıllı cihazı C SUV’un seri üretim bandından inişi de kutlandı.

Togg CEO’su M. Gürcan Karakaş da Togg’un satış stratejisini ve kullanıcıyla temas yöntemini ilk kez açıkladı. Karakaş, şunları söyledi:
“Küresel rekabette kullanıcıya daha yakın olanlar daha başarılı oluyor. Akıllı cihazlarımızı kullanıcılarımızla doğrudan buluşturacak, satışları doğrudan kendimiz organize edeceğiz. Kullanıcıyı merkeze alan, dijital ve fiziksel deneyimi harmanlayan hibrit bir yapıda hizmet vereceğiz. Amacımız kullanıcılara daha hızlı, daha etkin, daha verimli bir deneyim yaşatmak ve uçtan uca çevrimiçi bir deneyim ile Togg kullanıcısı olmalarına da imkan vermek. Bugün klasik üreticiler dahi yeni nesil elektrikli araçlarını bayi ağı üzerinden satmıyor. Kasım ayında İstanbul’da Zorlu Center’da ilk temas noktamızı açıyoruz. 2023 yılında bu sayı 19’a ulaşacak. Satış sonrası temas noktalarımız ise sabit ve mobil servis noktaları dahil olmak üzere ön sipariş başlayana kadar 7 bölgede 20 noktada hazır olacak.”

2022 Model Dacia Jogger Türkiye’de ne zaman satışa sunulacak? Dacia Jogger tahmini kaç para olur?

“Hedefimize giden yolda verdiğimiz tüm sözleri tuttuk” diyen M. Gürcan Karakaş, şöyle devam etti:
“Başından beri bir otomobilden fazlasını yapmak üzere yola çıktığımızı ifade ettik. Geldiğimiz noktada akıllı cihazımızın etrafında gelişen bir ekosistem kurmayı başardık. Yüzde 100 milli bir projeyiz. Tüm kararlarımızı kendimiz alıyoruz çünkü direksiyonda biz varız. Aynı zamanda yerliyiz. Başlangıçta da ‘Yüzde 51 yerlilik oranı’ dedik, tedarikçilerimizin yüzde 75’ini Türkiye’den seçerek, 51’i yakaladık, üzerine çıkmayı hedefliyoruz. Günümüzde yerlilik ve milliliği kullandığınız parça sayıları değil, fikri ve sınai mülkiyet haklarının tamamının size ait olması belirliyor.

TOGG Yerli Otomobil modelleri ne zaman satılacak?

Togg Kompakt SUV Şubat ayında siparişlere açılıyor.

Togg Kompakt Sedan 2025 yılının ikinci yarısında satılacak.

Togg C-X Coupe 2026 yılında çıkacak.

B-SUV çıkış tarihi belli değil.

C-MPV çıkış tarihi belli değil.

Küçük SUV modelin daha erken bir tarihte satışa sunulabileceğini düşünüyorum.

Bu model Togg model ailesinin en uygun fiyatlı seçeneği olacaktır.

Kompakt Sedan model için de içten yanmalı motorlu rakipleriyle rekabet edebilecek şekilde fiyatı olacak şeklinde bir açıklama bekliyorum.

Böyle olması durumunda 700 bin TL başlangıç fiyatıyla satılması mümkün olabilir gibi görünüyor.

Türkiye’nin en uygun fiyatlı otomobilleri hangileri? İşte 330 bin TL’den 500 bin TL’ye kadar olan arabalar!

Togg Gemlik Kampüsü Açıldı 29 Ekim.

Togg Gemlik Kampüsü Açıldı 29 Ekim.

Togg Gemlik Kampüsü Açıldı 29 Ekim.

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba