2022 Model Dacia Jogger Türkiye’de ne zaman satışa sunulacak? Dacia Jogger tahmini kaç para olur?

Dacia Jogger fiyat listesi 2022.
Dacia Jogger fiyat listesi 2022.

2022 Model Dacia Jogger Türkiye’de ne zaman satışa sunulacak? Dacia Jogger tahmini kaç para olur? Dacia Jogger fiyat listesi 2022.

INSTAGRAM HESABIM

Dacia, 5 ve 7 kişilik versiyonlara sahip, ulaşılabilir yeni modeli Dacia Jogger ile C segmentindeki iddiasını güçlendiriyor. Çok yönlü bir aile otomobili olan Dacia Jogger, bir station wagonun uzunluğu, bir MPV’nin genişliği ve bir SUV’nin görünümü olmak üzere her sınıfın özelliklerini bünyesinde barındırarak kendi sınıfını ortaya çıkarıyor.

Dacia Jogger, tamamen yeni 1.0 litre TCe 110 benzinli ve ECO-G 100 benzinli/LPG çift yakıtlı motor seçenekleriyle her ailenin ihtiyacına uygun bir motor sunuyor. Motorlar Start&Stop ile donatılıyor ve Euro 6D Full ile uyumlu. Çok yakında hibrit bir seçeneği de satışa sunulacak.

Dacia Jogger, altı ileri manuel şanzımanla sunulan yeni TCe 110 benzinli motorla donatılıyor. TCe 110, 1,0 litre, 3 silindirli, direkt enjeksiyonlu bir turbo motor ve 110 beygir gücü üretiyor, 2900 d/d’de 200 Nm tork sunuyor.

ECO-G 100 motor 7,6 lt/100km WLTP karma yakıt tüketim değeriyle son derece tutumlu bir yapı ortaya koyuyor. LPG kullanımında Dacia Jogger’ın ortalama CO2 emisyonu, eşdeğer bir benzinli motora göre %10 daha az. Ayrıca, 40 litre LPG ve 50 litre benzin olmak üzere iki adet depoyla maksimum 1.000 km menzil sunuyor. Dacia, kullanım kolaylığı, daha fazla sürüş keyfi, daha düşük CO2 emisyonu ve daha uzun menzil için LPG’nin gücünden yararlanıyor.

Bu yepyeni otomobilin Türkiye’de ne zaman tanıtılacağı ve hemen ardından satışa sunulacağı bana gönderilen bir davetle belli oldu. 23-24 Kasım 2022 tarihlerinde yapılacak olan tanıtımla Dacia Jogger Türkiye’ye merhaba diyecek.

Almanya’da 5 koltuklu versiyonun Essential donanım paketiyle fiyatı 16 bin Euro’dan başlıyor. Aynı şekilde 7 koltuklu versiyonun Essential donanım paketiyle fiyatı 17 bin Euro’dan başlıyor.

Dacia Jogger’un bu fiyatlarına baktığım zaman Türkiye’de Dacia Duster modelinden biraz daha yüksek bir fiyatla satışa sunulacağını düşünüyorum. Başlangıç fiyatının 550 bin TL gibi olmasını bekliyorum. Bu seçenek 5 koltuklu versiyon olacaktır. 7 koltuklu versiyonun fiyatınınsa 600 bin TL’den başlayacağını tahmin ediyorum.

Togg kompakt SUV modelinde neden bu renkler seçildi? Togg CEO’su M. Gürcan Karakaş açıkladı!

Araba Habercisi Kasım 2022 Sayısını Nerelerden Okurum? Tüm sayıları nerelerden okurum?

Araba Habercisi Dergisi’nin Kasım 2022 sayısı çıktı. 1992 yılından beri otomotiv gazetecisi olan Murat Tosun’un yönetiminde hazırlanan dergi nerelerden okunabiliyor?

Araba Habercisi Dergisi 45. sayısıyla karşınızda. Araba Dergileri arasında 45. sayısına ulaşan Araba Habercisi Dergisi’ni nerelerde okuyabilirsiniz.

Araba Habercisi Dergisi’ni Türk Telekom üzerinden okumak isteyenlerse Türk Telekom e dergi uygulamasını indirerek okuyabilir. Türk Telekom e dergi uygulaması hem App Store hem de Google Play üzerinden indirilebiliyor.

Google Play ya da App Store’dan Turkcell Dergilik uygulamasını indirerek okuyabilirsiniz. Ben uygulama indirmek istemiyorum diyorsanız Turkcell Dergilik web sitesi üzerinden de okuyabilirsiniz.

Dergimiz ayrıca dünyanın en büyük dijital dergi platformu Magzter üzerinden de yayınlanıyor. Uluslararası dergi platformu Magzter’e web sitesi ya da Google Play ve App Store’dan Magzter uygulamasını indirerek ulaşabilirsiniz.

Dacia Jogger fiyat listesi 2022.

Dacia Jogger fiyat listesi 2022.

Dacia Jogger fiyat listesi 2022.

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba