Türkiye’nin Otomobili’nin Tasarımı Pininfarina’dan.

Yerli Otomobil Aralık 2019
Yerli Otomobil Aralık 2019

Türkiye’nin Otomobilinin Tasarımı Pininfarina’dan, Yerli Otomobil Tasarımı, Yerli Otomobili Pininfarina tasarladı, Türkiyenin Otomobili Pininfarina. Yerli Otomobil ile ilgili gelişmeler kulislerde konuşulmaya devam ediyor. Son olarak konuşulan Yerli Otomobil’in tasarımını Pininfarina’nın yaptığı oldu. Çok yakında yürüyen iki versiyonunun tanıtılacağı açıklanan Yerli Otomobil’in üretim kapasite rakamları da kulislerde konuşulan detaylardan. Bunun yanında yerli otomobilin nerede üretileceği de belli oluyor. Türkiye’nin Otomobilinin Tasarımı Pininfarina’dan.

Araba Habercisi Dergisi.

Youtube Kanalımız.

[irp posts=”9962″ name=”Araba Habercisi Dergisi Aralık 2019 Sayısı Çıktı!”]

Yerli Otomobilimizin tasarımını Pininfarina Yaptı.
Yerli Otomobilimizin tasarımını Pininfarina Yaptı.

Türkiye’nin Otomobili Girişim Grubu TOGG hedefe doğru emin adımlarla ilerliyor. Bugünlerde kulislerde sık sık yerli otomobil fabrikasının üretim kapasitesi konuşuluyor. Sedan, HB ve SUV karoser tipinde üretilecek Yerli Otomobil’in kulislerde dolaşan üretim adetlerine göz atalım. Elbette bunların hepsinin iddiadan ibaret olduğunu notlarım arasına eklemek istiyorum.

Pininfarina'nın son yaptığı tasarım Battista oldu.
Pininfarina’nın son yaptığı tasarım Battista oldu.

Yerli Otomobil Üretim Planı!

2022 yılında 7 bin 200 adet

2023 yılında 25 bin 200 adet

2024 yılında 59 bin 500 adet

2025 yılında 85 bin 800 adet

Konuşan Araba: Mercedes Benz GLC 200 Testi!

Yerli Otomobil Nerede Üretilecek?

Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Hasan Büyükdede konuyla ilgili olarak şu açıklamayı yaptı: “Yerli Otomobil Fabrikası yer seçimi aşamasındayız. Türkiye’nin Otomobili Girişim Grubu TOGG bir çalışma yapıyor. Gebze’deki Bilişim Vadisi’nde mühendisler grubu start verdi.” Türkiye’nin Otomobili Girişim Grubu CEO’su Gürcan Karakaş: “Ülkemize verdiğimiz sözü tutacağız” diyor. Yönetimin de şekillenmeye başladığı yerli otomobil için mühendislerin çalışmaları son hızla sürüyor.

Yerli Otomobil Satın Alır mısınız anketi!

Türkiye’nin Otomobili Girişim Grubu TOGG hedefe adım adım yaklaşıyor. Açıklanan bilgilere göre Türkiye’nin Yerli Otomobili Aralık ayında düzenlenecek bir etkinlikle yürür halde gösterilecek. Durum bu kadar ciddiye binmiş durumdayken instagram arabahabercisidergisi hesabımda sizlerle bir anket yaptık. Sizlere yerli otomobil çıksın, fiyatı da biraz uygun olsun, satın alır mısınız diye sordum.

Türkiye’nin Yerli Otomobili’ni satın alır mısınız?

Yüksek bir katılımın olduğu anket sonucu Türkiye’nin Otomobili Girişim Grubu‘nun doğru yolda olduğunu gösterdi. Yerli Otomobili Evet satın alırım diyenlerin oranı yüzde 65 gibi yüksek bir sonuç olurken, hayır satın almam diyenlerin oyu yüzde 35 oldu.

Dizel Otomatik Ford Focus Sedan Testi!

Türkiye’nin Otomobilinin Tasarımı Pininfarina’dan.

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba