Volkswagen Golf 8’in Kasım ayında Türkiye’de satışa sunulması bekleniyor! İddialı teknolojileriyle geliyor!

Volkswagen Golf 8 Neler Yeni?
Volkswagen Golf 8 Neler Yeni?

Volkswagen Golf 8, 2020 Golf 8, Yeni Golf 8, 2020 VW Golf 8, Yeni VW Golf 8, Volkswagen Golf 8 Neler Yeni, Volkswagen Golf 8 Yorumları.

Volkswagen en son piyasaya çıkardığı Golf, şu ana kadar tasarladığı en lüks Golf unvanı ile piyasaya sürdü. Dış tasarımı aşina olduğumuz bir tasarım ancak bu kompakt hatchback aracının içinde çok fonksiyonlu direksiyon kullanılarak ayarlanabilen tamamen dijital bir gösterge paneli bulunaktadır. Volkswagen Golf 8 Neler Yeni?

Instagram Hesabım

Golf Ürün pazarlama Şefi yaptığı açıklamada, ‘Gerçek devrim, bu aracın iç mekanıdır’ dedi.

Sekizinci nesil olan yeni Golf Car2X teknolojisine sahip olan ilk Volkswagen marka araçtır. Bu teknoloji aracın 800 metre uzaklıkta bulunan diğer araçlar ile iletişim kurmasını sağlar. Bu özelliğin asıl amacı, sürücü trafikte durduğunda aracın arkadan gelen sürücüleri uyararak dikkatli olmalarını sağlamasıdır. Ayrıca bir acil durum aracı arkadan yaklaştığında Golf’ün sürücüsünü hemen uyarmasını sağlayacaktır. Tüm yeni Volkswagen modelleri gibi yeni Golf aracı da standart olarak kazaları ve çarpışmaları önlemek için yaya tanıma ve acil durum fren sistemine sahiptir. Ayrıca Yeni Golf şeritlerin net olması koşulu ile şerit tutma kontrolü özelliği de bulundurmaktadır.

Peugeot 5008 makyajlandı! Bugüne kadar 300 bin adet satan Peugeot SUV 5008 özellikleri neler?

Aracın içinde bulunan ayarlar, pano düzeninden ortam aydınlatmasına kadar her şey kullanıcı profili olarak özelleştirilebilir. Bu profil sürücü ile birlikte üçüncü nesil Volkswagen bilgi-eğlence sistemi ile donatılmış olan diğer araçlara da geçecek. Bu sistem ilk olarak Passat modelinde kullanıldı. Aracın içindeki seçenekler arasında, head-up display ve ses sistemi ayarlarını kontrol etmeyi sağlayan dokunmatik 10 inçlik bir ekran yer alıyor. Aracın bilgi-eğlence sistemi jestlere veya sesli komutlara cevap vermektedir.

Yeni Golf, 108 beygir, 129 beygir ve 148 beygir güce sahip olan 48 voltluk hafif hibrit aktarma organları seçenekleri ile satışa sunulacak. Volkswagen Golf 8’in Kasım ayında Türkiye’de satışa sunulması bekleniyor. Sim kart ile ilgili sıkıntı giderilmiş ve planlama bu şekilde yapılmış görünüyor.

Volkswagen Golf 8 Neler Yeni.

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba