Peugeot 5008 makyajlandı! Bugüne kadar 300 bin adet satan Peugeot SUV 5008 özellikleri neler?

Yeni Peugeot 5008.

Bugüne kadar 300 bin adet satan Peugeot 5008 makyajlandı! Yenilenen Peugeot SUV 5008 özellikleri neler? Yeni Peugeot 5008, 2020 Peugeot 5008, Peugeot 5008 makyajlandı, Peugeot 5008 yenilendi, Peugeot 5008 tanıtıldı.

Instagram Hesabım

Peugeot SUV 5008 satışa sunulduğu 2017 yılından bu yana 300.000 adetlik üretim başarısına imza atarak Avrupa’da ve uluslararası alanda olağanüstü bir ticari performans yakaladı.

Yeni Peugeot SUV 5008’in ön yüzü, tasarım noktasında bir adım önde olmak için farklı ve özgün bir tasarımla şekilleniyor. Söz konusu cesur tasarım, modern tasarımın felsefesinin yeni kodlarını belirlerken, aynı zamanda markanın sınıf atlama stratejisini destekliyor.
Yeni çerçevesiz ön ızgara, daha da modern bir görünüm sunarken akıcı tasarımı korumaya devam ediyor. Tasarımcının ifadesiyle, tüm öğeleri birbirine bağlamak için kanatçıklarla farların altına kadar uzanıyor. Ayrıca Peugeot ailesinin tüm üyelerinde olduğu gibi motor kaputunun ön orta bölümünde model ismi gururla sergileniyor.
Çekici görünümü daha da vurgulamak için, giriş seviyesinden itibaren yeni tampona parlak siyah yan ızgaralar ve boyalı bir eşik eklendi.
GT/GT Pack donanımlarında, GT versiyonlarının görsel konumlandırmasını vurgulamak üzere özgün tasarım desenine sahip özel bir ön ızgara devreye giriyor.

Mercedes Benz Türkiye otomobil ve hafif ticari araçlar için iddialı kampanyasını açıkladı! İşte detaylar!

Yeni Peugeot 5008 krom uçlu aslan dişi formundaki detaylarıyla dikkat çekiyor!

Ön farlar da daha agresif bir görünüm sunacak ve markanın güncel tasarım kodlarını yansıtacak şekilde yeniden tasarlandı. Giriş seviyesinden itibaren LED teknolojiyle donatılan farlar krom uçlu aslan dişi formundaki gündüz farları özgün bir görünüm sergiliyor. Güncel Peugeot tasarımıyla mükemmel bir uyum içinde olan ışık imzası aynı zamanda henüz ilk göz temasında aracın tanınmasını sağlıyor.
GT/GT Pack donanım seviyelerinde sunulan Full LED ön farlar, viraj aydınlatma işlevi (EVS) sayesinde 90 km/s’ye kadar hızlarda görüşü optimize ederken gelişmiş bir ışık imzası ve daha teknolojik ve özgün bir görünüm sunuyor. Sis farlarının yerini alan yeni “Sis Modu” işlevi önemli bir yenilik olarak dikkat çekiyor. Full LED farlara entegre edilen “Sis Modu” özelliği, sis lambaları etkinleştirildiğinde kısa huzmeli farları düşük bir güçle yakıyor.

Hyundai Tucson Ne Zaman Tanıtılacak? Çizimleri yayınlanan Yeni Hyundai Tucson’un özellikleri neler?

Yeni SUV 5008’de Peugeot i-Cockpit daha modern ve daha da teknolojik olacak şekilde yenilendi:
Tamamen kişiselleştirilebilir ve yapılandırılabilir olan 12,3 inçlik dijital gösterge, “Normally Black” teknolojisine sahip dijital panel teknolojisiyle daha okunaklı ve yüksek kontrastlı bir görüntü sunuyor.
Yeni dokunmatik merkezi ekran 10 inç büyüklüğe sahip. Yüksek çözünürlüklü dokunmatik ekranı yedi adet şık piyano tuşundan oluşan bir kumanda paneli tamamlıyor. “Şalter tipi tuşlar”; radyo, klima, sesli komutlu 3-Boyutlu bağlantılı navigasyon, araç ayarları, telefon, mobil uygulamalar ve dörtlü flaşörler olmak üzere temel konfor işlevlerine doğrudan ve kalıcı erişim sağlıyor.
Otomatik şanzımanlarla donatılan tüm içten yanmalı motora sahip versiyonların orta konsolunda sürücünün Normal, Spor ve Eko arasında seçim yapmasına olanak tanıyan sürüş modları özelliği standart olarak sunuluyor.

2020 Peugeot 5008 Motor seçenekleri neler? Yeni Peugeot 5008.

Benzin:
1,2 litre hacimli 3 silindir: PureTech 130 S&S MT6, o PureTech 130 S&S EAT8.
1.6 litre hacimli 4 silindir: PureTech 180 EAT8.

Dizel:
1,5 litre hacimli 4 silindir:  BlueHDi 130 S&S MT6, BlueHDi 130 S&S EAT8.
2,0 litre hacimli 4 silindir:  BlueHDi 180 S&S EAT8.

Araba Habercisi Dergisi Eylül Sayısında neler var? Araba Habercisi Dergisi’nin 20. Sayısı Nerelerden Okunur?

Yeni Peugeot 5008

REKLAM

REKLAM

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

OTOMOTİV GAZETE SAYFASI

ikinci el araba pazarı 2024 Mart

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba